KVINESDAL: På lørdag stiller Hans Fredrik Grøvan (KrF), Kjell Ivar Larsen (Frp), Odd Omland (Ap), Anne Margrethe Larsen (V), Ånen Werdal (H), Thor Magne Tjørhom (Sp) og Mali Steiro Tronsmoen (SV) på Lister Fest, som arrangeres i Sarons Dal.

Vil øke styrken

Men før de går på scenen vil de få festet strømførende bånd på seg. Hensikten er å dressere politikerne til å holde seg innenfor sin gitte taletid, skriver Lister24.

– Hvert parti får to minutter til å presentere sin politikk. Overskrides tiden får de først et lite støt. Hvis de fortsetter økes strømstyrken. Vi tror det kan bli ganske underholdende, sier Glenn Tønnessen på vegne av arrangørkomiteen til avisen.

Arrangeres første gang

Slike bånd brukes vanligvis til hundedressur. Politikerne er imidlertid ikke de eneste som risikerer elektriske støt på arrangementet; det vil også arrangeres strømfotballkamp mellom et rugbylag og lokale kirkeledere.

Lister Fest er et samarbeid mellom Troens Bevis, Pinsekirka Flekkefjord, Kirken i Dalen, Pinsemenigheten Håpet og Gyland Baptistmenighet. De byr på flere uteaktiviteter og underholdning i Sarons Dal på lørdag.