**KRISTIANSAND: Stjal diesel

07.28** fikk politiet melding om at noen i løpet av natten hadde stjålet en halv tank med diesel fra en lastebil som stod parkert på Lund.

**ARENDAL: Hærverk

08.30** fikk politiet melding om at noen hadde knust et vindu på en bil i Kilen i Arendal. Kort tid etterpå fikk de en tilsvarende melding fra Kystveien like ved.

**KRISTIANSAND: sparket til politibil

08.28** fikk politiet melding om en uønsket gjest ved et eldresenter. Politiet reiste ned for å fjerne mannen, men det var han lite fornøyd med. Han sparket i stedet til politibilen, og havnet dermed i arresten i stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

08.26** fikk politiet melding om at noen hadde gjort innbrudd i en bil som stod parkert i Tordenskjoldsgate. Tyven hadde knust et vindu i bilen og stjålet en gps pluss andre småting.

**HÆGBOSTAD: Innbrudd i hytte

10.06** fikk politiet melding om innbrudd i en hytte i Hægebostad. Tyver haddeknust et vindu og stjålet en videospiller, dvd-er og diverse andre gjenstander.

**ANDØYA: Innbruddstyv

10.04** fikk politiet melding om at en mann forsøkte å bryte seg inn i en boligpå Andøya. En patrulje ble sendt til stedet og en beruset mann ble pågrepet.

ARENDAL: Skadeverk på biler

Politiet fikk politiet melding om skadeverk på tre biler i Kystveien i Arendal.Noen hadde helt en eller annen form for væske inn i låsen på bilene og ødelagtde. Politiet setter disse hendelsene i forbindelse med ruteknusinga klokken08.30. **ARENDAL: Plagsom kunder

10.04** fikk politiet melding om at Rema 1000 ved Myrene hadde problemer med enplagsom kunde. Han ble bortvist fra politiet.

**BIRKENES: Branntilløp i bil

13.36** fikk politiet melding om branntilløp i en bil i Birkenes sentrum.Forbipasserende med pulverapparat fikk slukket brannen.