AGDER: Politiet har i løpet av natten hatt rundt 60 oppdrag rundt omkring i Agder. Under er de oppdragene som har ført til videre oppfølgning.

**KRISTIANSAND: Dørvakt angrepet av tre personer

22.29** fikk politiet melding om at en dørvakt i Kristiansand var blitt angrepet av tre polakker som ble nektet adgang til utestedet. Dørvakten skal ha blitt slått og sparket, men da politiet kom til stedet hadde alle tre forsvunnet. Det var flere vitner til hendelsen, og politiet har fått personalia på en av gjerningsmennene. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: 16-åring med falsk leg

00.17** i natt forsøkte en 16 år gammel jente å komme seg inn på Fishermann pub i Arendal ved hjelp av falsk legitimasjon. Det gikk heller dårlig, og det hele endte med at hun ble kjørt hjem til sine foreldre av politiet.

**GRIMSTAD: Slo til dame

01.16** ble en 30 år gammel mann pågrepet etter at han hadde slått til en dame ved Sparebanken Sør i Grimstad.

**GRIMSTAD: Viste fingeren til politiet

01.21** var det en 18 år gammel mann fra Grimstad som mest sannsynlig ikke var så veldig fornøyd med politiet. Han viste i hvert fall fingeren til en patrulje, og det skulle han ikke gjort.

— Det å vise fingeren til politiet er over grensen for hva vi tillater og tolererer. Han blir derfor anmeldt, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen.

**KRISTIANSAND: Dame slo til dørvakt

01.47** fikk politiet melding om at en dame hadde slått til en dørvakt. Kvinnen som er 21 år og fra Kristiansand vil bli bøtelagt.

**VEGÅRSHEI: Promillekjøring

03.12** i natt stoppet politiet en bilist på Vegårshei med mistanke om promillekjøring. Føreren, en 19 år gammel mann, ble tatt med inn til politistasjonen i Arendal for en blåseprøve. Den viste en promille på 0,87. **KRISTIANSAND: Stakk fra promillekontroll

03.40** Stilte politiet seg opp for å gjennomføre en promillekontroll på E 18 ved Bjørndalssletta. De hadde ikke stått der i mange minuttene før en bilist forsøkte å stikke av. Sjåføren stoppet bilen og både sjåfør og passasjer la på sprang i retning Vige. Kort tid etterpå var begge innhentet. Sjåføren, en 31 år gammel mann anmeldes for promillekjøring. Passasjeren, en 37 år gammel mann, var eier av bilen og han anmeldes for å ha overlatt bilen til en som ikke var edru.

**KVINESDAL: Skallet ned

04.28** fikk politiet melding om at en mann var blitt skallet ned på en privat fest i Kvinesdal. Offeret fikk en løs fortann og mistet en bit av en annen. Det var flere vitner til hendelsen, og forholdet vil bli anmeldt til mandag.

ARENDAL: Politijakt i Arendal etter mann som er etterlyst for skyting i Oslo

**FROLAND: Tyveri

13.21** Det har vært tyveri fra en byggeplass på Blakstadheia.

**ARENDAL: Løpsk hest med sulky

16.44** En hest slet seg på Tromøya. Den løp med en sulky uten rytter etter seg på vestsiden av øya. Etter hvert fikk politiet kontroll på hesten.

**KRISTIANSAND: Stjal bil

17.13** En grønn Citroen Xsara med nummer NE 92125 er stjålet fra Nils Fidjelandsvei.