KRISTIANSAND: — For denne helgen ser det dårlig ut. Vi vurdererå trekke flyvningen og gi de som har kjøpt billetter pengene tilbake, sier salgssjef Christer Paulsen i Flynonstop til Sørnett.

Med avgang fra Kristiansand fredag morgen og hjemkomst søndag kveld håpet Flynonstop at tilbudet ville fenge fotballinteresserte sørlendinger. Førstkommende fredag skal Embraer-flyet etter planen lande i Manchester for første gang. Men på grunn av det labre salget er det usikkert om fotballsupporterne som har bestilt tur kommer seg til England.

— Vi har gjort flere stunts for å markedsføre, men har tydeligvis ikke lyktes, sier Paulsen til nettstedet.

Bedre trykk senere

Manchester United, Liverpool, Manchester City og Everton er de mest kjente lagene som ligger innen en times busstur fra Manchester airport. Det er kun de to sistnevnte som spiller hjemme førstkommende helg.

— Vi har derimot bedre trykk på de avgangene som kommer senere, sier han.

- Må være kyniske

Salgssjefen er klar på at de er avhengig av nok passasjerer for å kunne kjøre avgangene.

— Vi må være kyniske akkurat som Norwegian og Widerøe, påpeker Paulsen som håper de slipper å kansellere avganger.

— Widerøe kansellerer aldri på grunn av belegg, og vi er irriterte over at Flynonstop og Poulsen forsøker å legitimere en slik kunsebehandling ved å dytte oss foran seg, opplyser kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe, i en e-post til Fædrelandsvennen.

Christer Paulsen hevder i en SMS til Fædrelandsvennen at det ikke er snakk om kansellering, men endringer og justeringer. Han ønsker ikke å utdype ytterligere før tirsdag. Eier og markedssjef Espen Hennig-Olsen sitter opptatt i et møte mandag formiddag og ønsket ikke å kommentere saken ovenfor Fædrelandsvennen før senere på dagen.