KRISTIANSAND: — Nå er jeg veldig glad. Det var dette jeghadde lyst til hele veien, sier Strømstad til Fædrelandsvennen etter å hasignert kontrakten som gjør ham til Start-spiller ut sesongen.

Strømstad har ikke lagt skjul på at han helstskulle hatt langtidskontrakt, men må i førte omgang altså nøye seg med å væreStart-spiller i et snaut halvår.

— Det går helt fint. Jeg er bare glad dette harordnet seg, sier Strømstad som overfor klubbens egne hjemmesider sier at han ersupermotivert for å komme tilbake i godt gammelt slag.

En som også er fornøyd er Starts eier og dagligleder, Magne Kristiansen.

— Det er veldig positivt forklubben at vi endelig kan si at Fredrik er klar. Vi har gitt han klar beskjedfor flere uker siden at vi ønsket han, og han har også vært interessert i åspille for oss, sier daglig leder i Start, Magne Kristiansen, tilFædrelandsvennen.

- Vifår inn en spiller som holder et veldig høyt nivå, og i tillegg er han motiverttil å spille for oss. Dermed er Strømstad spilleklar for oss allerede tilsøndag mot Ranheim.

Start hadde ikke midlene som skulle til for åsignere Strømstad, men en anonym person har spyttet inn de nødvendige midlenefor å få pengene på plass.

— Den hjelpen har vært heltnødvendig å få de pengene fra denne kilden som ønsket å se Fredrik tilbake iStart-drakta. Dette gleder oss veldig, sier Kristiansen.

Strømstadforlot Start til fordel for Le Mans i 2008, men han slo aldri til Frankrike.Han fulgte godt med på klubben under tiden i Le Mans.

— I de kampene jeg har sett i det siste så serman igjen ting kamp etter kamp. Identiteten til Mjelde og kompani er lett å fåøye på. Stemningen i klubben er også en helt annen enn for et år siden og mangespillere har tatt store steg, sier Strømstad til ikstart.no, som meldte nyhetenførst.

Onsdag ettermiddag sitter også Espen Børufsen iforhandlinger med Start. Midtbanespillerens kontrakt med de gule løp uttirsdag, slik at Børufsen per definisjon nå er kontraktsløs. Både Start ogBørufsen har imidlertid ikke lagt skjul på at de tror på enkontraktsforlengelse.