RISØR: Lørdag 4. august vil rockekoret Storm Weather Shanty Choir kunne oppleves sammen med Jarle Andhøy og Tangerudbakken i en hyllestkonsert til krigsseilerne. Det hele skjer på Dampskipsbrygga, heter det fra arrangørene.

Stord-koret har holdt på i 12 år og gitt over 300 konserter. De holder for tiden på med sitt femte album som etter planen blir utgitt i løpet av høsten 2012. Særlig de tre siste årene har turnévirksomheten virkelig tatt av for koret, med to USA-turneer, gjentatte norgesturneer og flere festivaljobber i inn— og utland, melder arrangørene.

FAKTA:

Jarle Andhøy (født23. oktober1977) er en seiler og deltager i TV-programmer. Andhøy kommer fraLarvik. Allerede som 19-åring reiste han ut i verden med en 27 fotsAlbin Vega. Senere har det blitt flere ekspedisjoner både til havs og til lands og flere bøker og tv-serier om disse. 22. februar 2011 ble Andhøy og resten av mannskapet erklært savnet etter at det ble fanget opp nødsignaler fra seilbåten «Berserk». Det ble gjort flere mislykkede forsøk på å få telefon- og radiokontakt med båten, før Jarle Andhøy og 18 år gamle Samuel Massie kom seg i sikkerhet vedScott-baseni Antarktis. De tre resterende mannskapene på Berserk,Leonard J. Banks,Tom Gisle BellikaogRobert Skaanes, er fortsatt savnet.(Wikipedia)