Politiet hentet i formiddag inn to vitner på åstedet. Foto: Erlend Olsbu
asted-2.jpg Foto: Erlend Olsbu

GRIMSTAD: — Mannen er meget alvorlig skadet, opplyser Agder politidistrikt ved 20-tiden lørdag kveld.

En 22 år gammel mann fra Grimstad ble fløyet til Oslo univsersitetssykehus, etter å ha blitt funnet i bunnen av en trapp i Juskestredet i Grimstad lørdag morgen.

Politiet ble varslet om situasjonen klokka 06.49. ## Bred etterforskning

— Det er iverksatt bred etterforskning. Så langt er det ikke noe som tyder på at dette er et straffbart forhold, sier politiet.

Etterforskningen fortsetter søndag, både taktisk og teknisk, for å avklare hendelsesforløpet.

Funnet i bunnen av trapp

Juskestredet ligger i Grimstad sentrum, i nærheten av flere utesteder og restauranter. Området har de siste årene vært kjent for flere tilfeller av bråk, alvorlig vold, knivstikkinger og drapsforsøk.

Politiet hentet i formiddag inn to vitner på åstedet. Foto: Erlend Olsbu

– Politiet undersøker om skadene stammer fra ulykke eller straffbar handling, skriver operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder-politiets presselogg.

Undersøker åstedet

Kriminaltekniker Ørjan Stokke i Agder politidistrikt opplyser til Fædrelandsvennen at politiet har undersøkt åstedet siden klokken åtte lørdag morgen.

Politiet undersøker hvorvidt 22-åringen har falt eller er blitt utsatt for noe kriminelt.

Ifølge Stokke kartlegger politiet hendelsesforløpet. Det er ikke gjort funn av slagsvåpen eller andre våpen på stedet.

– Ingen er siktet

Ved 11.45-tiden tok politiet med seg to menn som befant seg i en leilighet overfor trappa hvor mannen ble funnet. Ingen av dem hadde på seg håndjern.

– Vi har tatt inn de som var på stedet for avhør. Vi prøver å finne opplysninger om hva som har skjedd, sier jourhavende jurist ved Agder politidistrikt, Julie Møller Digre.

En politipatrulje fortsatt på stedet klokka 16.15. – Krimteknikere har gjort ytterligere undersøkelser. Det er nå foretatt mange vitneavhør, men ingen er siktet i saken, sier jourhavende politijurist Stine Gjøsund.