KRISTIANSAND: Søstrene fra Vågsbygd var det tredje paret som røk ut fra konkurransen hvor elleve par reiser rundt hele verden i jakten på en premie på en million kroner.

— Stemningen er vel like dårlig i kveld som da vi røk ut i India, sier Elise Berberg til Fædrelandsvennen.

Kastet opp

— Vi har ligget sist fra start til mål hele tiden, så vi er glade for at vi kom så langt som vi gjorde, fortsetter hun.

Kveldens episode utspant seg i India, og dagen startet dårlig fra første stund.— Kvelden før hadde jeg spist tre kyllingburgere og ble sittende på do hele natten. Dagen etter kastet jeg opp, og da følte jeg meg bedre. Men vi var ganske slitne, for vi var så stressa i hjernen begge to at vi ikke hadde fått sovet noe, sier Martha Berberg.

Gikk på glødende kull

Trøtte og slitne skulle jentene utføre en rekke oppdrag.

— Først skulle vi til en landsby for å bake brød, deretter skulle vi til en tekstilfabrikk og male stoff, og det gikk greit, men vi var sist i mål. I neste oppgave kunne vi velge om vi ville ligge på spikermatte eller gå på kull, og bestemte oss for å gå på kull. Martha bestemte seg for at hun ikke turte, og da ble jeg skikkelig irritert siden vi hadde ligget sist hele tiden, men hun gjennomførte til slutt, forteller Elise Berberg.

I siste oppgave skulle jentene knuse chili, men hadde da begynt å gi opp håpet. Nådestøtet var en lang bakke opp til pit-stopet i stekende solskinn.

— Vi var skikkelig slitne, sier Elise Berberg.

- Angrer ikke

Jentene synes at det var surt å ryke ut såpass tidlig i konkurransen.

— Vi ville jo gjerne til finalen, og var innstilt på å reise jorda rundt, sier jentene.

De angrer ikke et sekund på deltakelsen, og stiller gjerne opp i en sesong to av Amazing Race Norge selv om reisen har vært tøff.

— Du blir utrolig sliten både fysisk og psykisk når du aldri vet hva som skjer, sier Martha Berberg.

Nå skal jentene følge med på hvordan det går med de andre lagene.

— Det blir gøy, men også litt bittert, sier de.