FLEKKEFJORD: — Jeg blir så sint og provosert over slikt. Tenk at noen har kuttet hodet av den lille kalven etter at den var død, og deretter bare slengt det fra seg her, sier Olsen til Avisen Agder.

- Trolig påkjørt

Til lokalavisen forteller hun at hun oppdaget det hodeløse døde rådyret ved Haugland i Flekkefjord da hun kom kjørende hjem fra nattevakt klokka 08.00 søndag. Da oppdaget hun også en rådyrbukk i nærheten som løp fra stedet. En nabo anslo at kalven ikke kan ha ligget der lenge.

– Det ser ut som at dyret er blitt påkjørt ut fra en utbuling i buken, men hvorfor i alle dager bruke en skarp kniv og fjerne hodet, og hvorfor slenge det fra seg på en slik måte, spør hun. - Et kalvehode er jo ikke et trofé!

Kontaktet politiet

Olsen tok kontakt med politiet om funnet som igjen kontaktet viltnemnda. De fortalte at de ikke kunne gjøre noe siden kalven verken var skutt eller skadeskutt.

— Jeg forstår at politiet ikke har ressurser til å gjøre noe med saken. De sa at vi kunne grave ned kadaveret, forteller Olsen til Avisen Agder.

Naboer forteller til lokalavisen at det er observert en bil kjørende i området i det aktuelle tidsrommet. Olsen utelukker at det kan ha vært rovdyr som står bak.

— Når man ser på kuttet, så er det helt rent. Hvem i alle dager kjører rundt med en sånn kniv i bilen?