**KRISTIANSAND: Motorsyklist på rømmen

03.27:** Motorsykkel stakk fra politiet på Grim. Kjørte mot Vågsbygd. Ble litt etter funnet i Vågsbygd. En mann, fører, som gjemte seg i skogen ble pågrepet. Blant annet var skiltet stjålet. Saken etterforskes.

**SONGDALEN: Ruset mopedist

04.30:** Patrulje stanser en moped ved Volleberg. Føreren, mann på 24 år, mistenkes for å være ruset. Pågripes.

**BYGLAND: Bil kjørte i fjellveggen

08.39:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Boliginnbrudd

09.33:** Politiet fikk melding om innbrudd i en enebolig i Vardåsveien. Politiet dro til stedet for åstedsundersøkelse.

**EVJE OG HORNNES: Mann kjente på bildører

09.38:** Politiet ble varslet om at en mannsperson kjente på bildører i Evje sentrum. En politipatrulje pågrep mannen og kjørte ham til Evje lensmannskontor.

**ARENDAL: Mopedulykke

11.45:** Politipatrulje kommer over ei jente som har falt av moped. Mopeden har sklidd. Jenta er uskadd. Hun blir hentet av foreldrene.

**SONGDALEN: Innbruddsforsøk

16.49:** Fikk politiet melding om at det var blitt oppdaget et forsøk på innbrudd i en bolig i Songdalen. Tyvene hadde ikke lykkes med å bryte seg inn.

**FROLAND: Innbrudd

17.18:** Fikk politiet melding om at det har vært innbrudd i en hytte på Øynaheia. En politipatrulje har avtalt åstedsundersøkelse med hytteeier.

**KRISTIANSAND: Truende passasjer

17.54:** Fikk politiet melding fra en bussjåfør som hadde problemer med en truende passasjer på Jærnesheia. En politipatrulje har vært på stedet, og det er mulig begge parter vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

21.04:** Fikk politiet melding om innbrudd i en bolig i Olav Trygvassons vei. Politiet etterforsker saken.

**KRISTIANSAND: Plagsom mann

21.31:** Kom politiet over en utagerende, plagsom mann i Vestre Strandgate. Politiet har mistanke om bruk av narkotika, og mannen ble tatt med til stasjonen.