**KRISTIANSAND: Truende mann på legevakten

01.43:** Det innkom melding om en person som fremsatte trusler mot personalet ved Kristiansand legevakt. En politipatrulje ble sendt til stedet, som pågrep en mann på 54 år fra distriktet. Han var lettere beruset og ble kjørt i arresten på Kristiansand politistasjon.

— Han anmeldes for å ha fremsatt trusler, samt ordensforstyrrelse i beruset tilstand, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Geir Andersen.

**KRISTIANSAND: Pågrepet etter biltyveri

02.43:** En politipatrulje pågrep to menn på Shell Vige. Mennene satt fra seg en stjålet VW Polo på stedet. Det var en Securitasvekter som meldte om den stjålne bilen. Begge mennene, henholdsvis 24 og 27 år gamle fra Kristiansand, ble innsatt i arresten på Kristiansand politistasjon. Bilen ble hentet av bileier.

**VENNESLA: Grovt tyveri på Moseid

08.03** : Melding om et grovt tyveri fra Barnestuen Barnehage på Moseid. Et vindu er brutt opp, og det er uvisst hva som er stjålet. Politiet har foreatt åstedsbefaring.

SØGNE: Tyveri av skilt

09.23: Politiet melder om tyveri av kjennetegn AR97521. ARENDAL: Knust vindu

10.00: Politiet får melding om at det er knust et bindu inn til Blindeforbundet på Langebrygga. Det er uvisst om det har vært folk inne.

**GRIMSTAD: Adferdskontroll

10.13:** Politiet utførte adferdskontroll ved Jappa skole. Ingen reaksjoner.

**FLEKKEFJORD: Klage på tiggere

11.22:** Politiet mottok klage på rumenske tiggere som solgte bladet Folk er Folk utenfor Rimi-butikken på Lasta. De skal ha urintert i området og vært påtrengende. Politiet bortviste dem fra stedet.

**VENNESLA: Syklist skadet i ulykke

12.39:** Politiet ble varslet om at en syklist hadde kantet på glatten ved Lomtjønn. Syklisten ble kjørt til sykehus for sjekk. Ingen andre var involvert i ulykken.

**FROLAND: Brann i sikringsskap

12.50:** Det innkom melding om en brann som hadde oppstått i et sikringsskap. Brannen, som skyldes en teknisk feil, slukket av seg selv.

MANDAL: Trafikkontroll

13.12: Det ble gitt 38 forenklede forelegg da UP avholdt trafikkontroll i 60-sonen på E39 ved Mones. Høyeste hastighet som ble registrert var 85 km/t.

**LYNGDAL: 17-åring stakk fra UP

14.04:** En 17 år gammel bilfører prøvde å unndra seg en kontroll fra UP på Rom i Lyngdal. Etter en kort tur skled bilen ut i grøften. Verken fører eller bil ble pådratt skader. 17-åringen blir blant annet anmeldt for kjøring uten førerkort og falske skilter. Mannen ble pågrepet og kjørt til Lyngdal for avhør.

KRISTIANSAND: 12-åring påkjørt av bil

15.32: Politiet ble varslet om at en 12 år gammel jente var blitt påkjørt av en bil i krysset Andøyveien/Vågsbygdveien. Politiet fikk opplyst at føreren av bilen som kjørte på henne hadde stukket fra stedet. Dette viste seg å ikke stemme. Jenten skal nå være hoven i beinet og skal oppsøke legevakt. Politiet skal undersøke saken.

VENNESLA: Jente (15) til sykehus etter hesteulykke

SØGNE: Bil påkjørt bakfra på E39

**MANDAL: Tatt uten førerkort

17.27:** En politipatrulje i Mandal stanset en bil der føreren ikke hadde gyldig førerkort. Den mannlige føreren (41) fra Mandal blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Mann ble slått utenfor kjøpesenter

19.20:** En mann ringte politiet og hevdet at han hadde blitt banket opp av to andre personer ved Vågsbygd senter. En politipatrulje dro til stedet for å få klarhet i hva som hadde skjedd, men gjerningsmennene var forsvunnet. Mannen hadde smerter i en skulder og patruljen kjørte ham til legevakta.