Les også: To personer skadet i kollisjon

FARSUND: 25-åringen, som er bosatt i Audnedal, er nå siktet for å ikke ha overholdt veitrafikkloven, etter at han kolliderte med en bil i Mabergkrysset på riksvei 463. I tillegg er han mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand.

— Vi har tatt blodprøve av mannen, og resultatene vil vise om han kjørte med promille. Vi avhører nå vitner. Siktede vil bli avhørt så fort vi har resultatene av blodprøven, sier politibetjent Lasse Moe ved Farsund lensmannskontor til fvn.no.

Ulykken skjedde like før klokken 22 lørdag kveld. 25-åringen og en ung kvinne kom kjørende fra Hellemyra, mens en 40-åring bosatt i Vanse kom kjørende på riksveien fra Ore.

Havnet på jorde

25-åringen hadde vikeplikt, og stoppet først opp i krysset, ifølge politiet. Like før den andre bilføreren kom frem til krysset, kjørte siktede i full fart over. 40-åringen har forklart til politiet at han ikke hadde mulighet til å stoppe.

— Han kjørte rett inn i siden på siktedes bil. Begge bilene havnet ut på et jorde, sier Moe.

25-åringen ble sittende bevisstløs i bilen etter kollisjonen. Han ble brakt med ambulanse til Sørlandet sykehus i Flekkefjord, hvor han kom til bevissthet.

— Mannen kom ikke alvorlig til skade, opplyser politibetjent Moe.

Stakk til skogs

40-åringen ble brakt til legevakten med smerter i et kne. Den kvinnelige passasjeren i 25-åringens bil forsvant til skogs. Politiet har foreløpig ikke klart å komme i kontakt med henne.

Det ble søkt med hund etter kvinnen i skogen, men sporene forsvant på en vei i nærheten. Politiet tror hun ble plukket opp av en annen bil.

— Vi har en viss mistanke om hvem det kan være. Men vi ville først og fremst komme i kontakt med henne for å sjekke om hun var skadet, sier Moe.