KRISTIANSAND: — Klokken 02.57 fikk vi melding om at vaktene ved Harveys trengte bistand, sier operasjonsleder Frank Solås til fvn.no.

Den 24 år gamle vestlendingen fra Songdal ble tatt med til drukkenskapsarresten i Kristiansand.

Mannen blir anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Dame utsatt for blotter

ARENDAL: Brakk nese på kvinnelig pubgjest

**ARENDAL: Knuste vindu på pub

02.02** En politipatrulje som tilfeldigvis var på stedet, oppdaget natt til lørdag at en 24-åring fra Froland knuste ei vindusrute på Tapperiet pub på Langbrygga. Gjerningsmannen løp fra stedet, men ble innhentet av patruljen. Han hadde såre knoker, og blod på hendene og buksa.

Mannen er anmeldt for ruteknusing.

FARSUND: Knivstikking i Farsund

**KRISTIANSAND: Slått ned i sentrum

02.12** En 26 år gammel mann ble natt til lørdag slått ned av en ukjent person i Kristiansand sentrum. Gjerningsmannen satte seg på bussen til Voiebyen etter voldsutøvelsen.

26-åringen fikk et kutt i leppa under hendelsen. Politiet forsøkte å finne gjerningsmannen sammen med et vitne.

KRISTIANSAND: Tømte pulverapparat i Prestheitunnelen

**FARSUND: Knuste butikkvindu

02.25** Ei vindusrute i en leketøysforretning i Farsund ble knust natt til lørdag. Ifølge vitner skal folk ha gått ut og inn av butikken. Politiet har vært i kontakt med eieren, som sørget for å sikre stedet.

**MANDAL: Slåssing i sentrum

02.41** En 41-åring fra Vigeland er satt i arrest etter at han laget bråk i sentrum av Mandal.

**GRIMSTAD: Falt ned fra butikktak

03.09** En politipatrulje kommer tilfeldig over en mann som nettopp har ramlet ned fra taket på en Kiwi-butikk i byen. Ifølge politiet er det fire meter ned fra taket. Det er uvisst om mannen er skadet etter fallet, men han var ved bevissthet da politiet møtte han. 18-åringen ble kjørt til legevakten for sjekk.

KRISTIANSAND: Knuste ølglass i ansiktet på pubgjest

TVEDESTRAND: Fyllekjører havnet under isen

**KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring

04.36** Politiet stopper en mistenkelig bil ved Samsen. Ved hjelp av utåndingsprøve påviser politiet at kvinnen kjører med en promille på 1,4. Hun ble tatt med til avhør, og blir anmeldt.

**TVEDESTRAND: Brann i søppeldunk

05.58** Politiet får melding om at tre ungdommer har tent på en søppeldunk i sentrum av byen. Politiet reiser til stedet, og pågriper en 18-åring som innrømmer å ha tent på. Politiet må bruke et brannslukningsapparat i politibilen for å slukke flammene.

**KRISTIANSAND: Frastjålet bil I

09.00** En kvinne ringer og forteller at bilen hennes, en Toyota Avensis, er stjålet fra Voielia. Bilen er sølvfarget med reg.nr: PP53648

**SONGDALEN: Bil på taket

08.39** Politiet får tips om at en bil har havnet på taket på Hortemo. Politiet reiser til stedet og finner en BMW liggende på taket ved en bekk. Etter hvert får de kontakt med eieren, som forteller at han satt alene i bilen og er ikke skadet.

**LILLESAND: Frastjålet båtmotor

11.25** En fortvilt båteier kontakter politiet og forteller at båtmotoren hans, en 60 hk. Yamaha, er nok en gang stjålet fra båten hans. Mannen opplyser at han også i sommer ble frastjålet tilsvarende motor. Båten ligger plassert på sjøen ved Kaldvell brygge. Det var bekjente som tipset eieen.

**KRISTIANSAND: Stjal stereo og kamera fra bil

14.48** En bileier ringer politiet og forteller at tyver har stjålet et stereoanlegg og et fotoapparat fra bilen hans. Bilen stod parkert i Skuteveien. Tyvene har også ødelagt dørlåsen, skrapet opp lakken og knust et vindu.