**KRISTIANSAND: Råner med gressklipper

23.52(mandag):** Politiet mottar en melding om at to gutter (15 og 17), som virker å være beruset, er ute å kjører på en traktorlignende plenklipper. Patruljen pågrep ungdommen på gamle Lundsbroen, og tror meget sterkt at de har stjålet denne fra en plass på Lund. De to guttene var savnet fra en ungdomsinstitusjon i Arendal, og ble brakt tilbake. Doningen ble tauet til falken, og politiet regner med å få inn en anmeldelse på denne i løpet av dagen.

**ARENDAL: Fyll på Hove

01.33:** Et par gutter ble innbrakt fra festivalområdet på Hove, på grunn av for mye alkohol og slagsmål.

**ARENDAL: På jakt etter et sted å sove

02.02:** Politistasjonen i Arendal får besøk av et par som ønsker husly for natten.

**MANDAL: Narkotika

02.26:** Påtreffer politiet en som var i besittelse av narkotika i Mandal. Han blir bragt til arresten i Kristiansand

**KRISTIANSAND: Forsøpling

02.27:** En politipatrulje kommer over to gutter (21 og 25) som driver å velter søppeldunker og andre ting i Tollbodgaten. Guttene slapp med en streng advarsel, mot at de ryddet opp etter seg selv.

**KRISTIANSAND: Amfetamin

03.31:** En person innbringes på Vågsbygd pågrunn av besittelse av amfetamin og diverse tabletter.

**ARENDAL: Bensintyver

04.15:** Politiet får en melding fra en person som har sett to mannspersoner i en liten rød plastjolle fjerne bensin av en av de andre båtene i båthavnen. Han som oppdaget dette ropte etter personene, og de forsvant.

**KRISTIANSAND: Problemer med førerkort

04.45:** Politiet stanser en bil i Dronningensgate. Det viser seg at føreren (43) ikke har gyldig førerkort.

ARENDAL: Kjørte med promille

SETESDAL: Anholdt for kjøring med uregistrert bil

10.10: En 41 år gammel mann ble pågrepet av politiet i boligen sin på Evje. Mannen, som er en kjenning av politiet, skal ha kjørt en uregistrert bil. Han ble tatt med til lensmannskontoret, hvor han innrømmet forholdet.

ARENDAL: Stjal gassgrill fra hytte

12.53: Noen har i løpet av det siste døgnet brutt seg inn i en hytte på Hisøy i Arendal. Eieren av hytta har ikke vært på stedet, så politiet har ikke full oversikt over hva som er stjålet. Det som foreløpig er meldt stjålet er en stor gassgrill. Etter nærmere undersøkelser vil det foreligge en anmeldelse for forholdet.