Les også: Mann (52) døde etter utforkjøring

Se video

MARNARDAL: 52-åringen jobbet som bud for Sør Distribusjon, og var på vei hjem fra sin avisbudrunde i Marnardal da ulykken skjedde. Han hadde levert siste avis for dagen på Breland, om lag fem kilometer fra ulykkesstedet.

Dødsbudskapet ble mottatt med vantro blant de ansatte ved Sør Distribusjon i Mandal.

— Han var en utrolig stabil mann. I fjor ble han kåret til beste bud i vår region. Det har aldri vært en eneste klage fra abonnentene på ham, sier daglig leder i Sør Distribusjon, Magne Sandtveit, til fvn.no.

Bilen undersøkes

Varebilen Gunnar Arvid Homsvik kjørte, skar av veien og traff et tre om lag tre meter fra veien. Trolig døde han momentant i det kraftige sammenstøtet med treet, ifølge politiet.

Årsaken til ulykken er så langt uklar for politiet. Det var ikke bremsespor på stedet, og heller ikke glatt veibane.

— Bilen blir nå undersøkt hos biltilsynet for å se om det var noe feil med den. Vi har foreløpig ikke funnet noen klar årsak til ulykken, sier politiførstebetjent Ragnhild Smesland ved Marnardal og Audnedal lensmannskontor til fvn.no.

Etter det fvn.no kjenner til, var bilen, en Peugeot Partner, forholdsvis ny. Den skal også ha hatt nye dekk.

Avisen forsinket

Politiet gjorde mandag tekniske undersøkelser på ulykkesstedet. Ifølge Smesland vil det ikke bli gjort flere undersøkelser.

— I blant må vi bare konstatere at slike ulykker kan skje, sier hun.

Sør Distribusjon eies av Fædrelandsvennen, Farsunds Avis og Lindesnes Avis. Mandag morgen kjørte Gunnar Arvid Homsvik ut Fædrelandsvennen og Lindesnes Avis, samt noen Oslo-aviser, til abonnenter i Øyslebø, Marnardal og på Brelandsheia.

Fædrelandsvennen ble tirsdag morgen forsinket ut til abonnentene i området som følge av dødsulykken.