TVEDESTRAND: Mellom Goderstad og Haslestad var tre biler involvert i et trafikkuhell fredag ettermiddag. Hendelsen skapte store forsinkelser på E18. ARENDAL: Et tak fra en hjullaster som skulle transporteres på en semitrailer falt av og deiset i veibanen 500 meter før Harebakken i Arendal ved 1430-tiden fredag. Taket unngikk såvidt å treffe en passerende bil, og bilistene på stedet slapp med skrekken.

ARENDAL: En bil snurret rundt på den såpeglatte veien ved Svenes på riksvei 42 ved to-tiden. Bilen ble stående på tvers og sperret hele veien.

KRISTIANSAND: En eldre mann falt om ved Enrum/Klappane ved Ravnedalen fredag ettermiddag. En ambulanse fraktet mannen til sykehus, og tilstanden betegnes som relativt alvorlig.

KRISTIANSAND: Det er i ettermiddag funnet en død fugl ved Skibbesund på Flekkerøya. Privatpersoner har selv varslet mattilsynet, og fuglen bringes inn til rutinemessig undersøkelse.

ARENDAL. Et rådyr er gått gjennom isen i Nidelva ved det gamle Ericssonbygget, og viltnemda er koblet på saken.

ARENDAL: En Audi B4 ble stjålet i løpet av natta ved Rimi-butikken ved Sommerfrydveien.

GRIMSTAD: Trafikkulykke ved Sellevig bomstasjon grimstad rett før klokka åtte i dag tidlig. En Nissan Primera kjørte inn i en Fiat Ducato bakfra. Tre personer ble kjørt til legevakta for sjekk. Det var sterkt motlys på stedet.

RISØR: To biler kolliderte ved Kragsgate rett etter klokka elleve. En lastebil kjørte inn i en personbil. Ei 82-år gammel dame i personbilen ble lettere skadet og kjørt til Sørlandet Sykehus Arendal for kontroll.

VÅGSBYGD: En vekter løp etter en person mistenkt for å ha stjålet fra en av butikkene på Amfisenteret. Det var vekteren selv som andpusten ringte til politiet. Det viste seg senere at personen trolig ikke hadde stjålet noe.