GJERSTAD/KRAGERØ: Tre personer ble skadet under en større kollisjon på E18, rett over grensen ved Bråtvassdalen tirsdag ettermiddag. Bråtvassdalen ligger nær Brokelandsheia, på grensen mellom Aust-Agder og Telemark. De tre ble brakt til sykehus etter det harde sammenstøtet, der fire biler var involvert.

KRISTIANSAND: Klokken 13.05 ble det meldt om innbrudd og tyveri fra en leilighet i Kongens gate i Kristiansand. Inngangsdøren er brutt opp, og det er blant annet stjålet to høyttalere.

LILLESAND: Politiet i Lillesand gjennomførte en laserkontroll mellom klokken 13.00 og 14.00 tirsdag. Forenklet forelegg ble ilagt to bilister som holdt henholdsvis 81 og 82 i 70-sonen.

KRISTIANSAND: I Markens gate ble det stjålet en mørk genser fra Jentehjørnet til en verdi av 499,-. Gjerningsmannen er en kjenning av politiet, og han klarte å stikke av fra securitas-vekteren.

FARSUND: Klokken 14.50 meldte eieren av Pizzabakeren på Torvet i Farsund om tyveri. Tyvene hadde brutt opp en dør til kjelleren med brekkjern, og tatt med seg minst ti hele kasser med halvannen liter brus, i tillegg til store mengder kjøttdeig, kylling, og biffkjøtt.

KRISTIANSAND: Ved Baneheitunnelen var fire biler involvert i en kjedekollisjon tirsdag ettermiddag. Uhellet skjedde ved munningen mot Lundsiden. Tre personbiler måtte taues inn, og det var kun materielle skader. Klokken 16.37 meldte politiet om fri ferdsel i begge løp.

FLEKKEFJORD: En 21 år gammel jente ble klokken 15.40 tatt på fersken i ferd med å stjele en t-skjorte fra en klesforretning i Flekkefjord. Hun ble tatt med inn til stasjonen, der hun innrømmet forholdet.

SØGNE: Tre 17 år gamle gutter fra Søgne ble stoppet klokken 19.45 av politiet i Søgne. Den ene mopeden var uregistrert og de to andre var påsatt ”trimsett”. De tre vil bli anmeldt for hendelsen.

GRIMSTAD: Politiet fikk klokken 19.50 melding om innbrudd i en hytte ved Eskedal. En nabo oppdaget at inngangsdøren var åpen, og inne i hytta var det sprayet med brannslukkingsapparat og rotet i alle rom. Det er ikke klart om noe er stjålet.

KRISTIANSAND: På Rema 1000 i Østre Strandgate ble det klokken 21.45 oppdaget at pengekassa til en spilleautomat var brutt opp. Det er ikke klart hvor stort beløp som er borte.

ARENDAL: En person meldte rundt klokken 22 fra til politiet da vedkommende oppdaget noe unormalt ved minibanken hos Sparebanken Sør i Arendal. Det viste seg imidlertid at det bare var en liten del på minibanken som var løsnet.