SØGNE: Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker reiser landet rundt for å finne mennesker som brenner for spesielle ting. Tightsmannen fra Søgne er svært populær.

— Han ligger veldig bra an. Han er blant de mest populære på nett, og klippet av han er det som er mest nedlastet som podcast, forteller Thea Lund Kristoffersen i TVNorges informasjonsavdeling til fvn.no.

Nettbrukere kan stemme frem de beste innslagene fra TV-serien via TVNorges nettsider. Alle deltakerne kjemper om priser i forskjellige kategorier under et avslutningsshow på Edderkoppen i Oslo 10. mars.

— Der kommer vi til å få et gjensyn med mange deltakere i serien, og et samlet kjendis-Norge kommer, sier prosjektleder i TVNorge, Rasmus Gjertsen Øyen, til fvn.no.

— Tightsmannen er blant favorittene, men det er flere uker til vi kan si hvem som vinner.

Arve Møllevik forteller til fvn.no at han er overveldet over den positive responsen han har fått etter innslaget på TVNorge.

— Man forventer ingenting. Det har vært så mye negativt forut mot meg selv og min person. Tar man seg nær av oppmerksomhet, ville det vært dødfødt. Man fronter egentlig mange mennesker som gjør litt spesielle ting i samfunnet, forteller Møllevik.

Nå gleder Søgne-mannen seg til avslutningsshow i Oslo. Han har takket ja til innbydelsen fra TVNorge, men forteller at han bare får komme på en betingelse:

— Jeg må komme som tightsmannen, forteller Møllevik til fvn.no.