18-åring fikk førerkort beslaglagt

**MANDAL: Fastfrosset svane

13.00:** Politiet får inn en telefon fra en person som kan fortelle at en svane sitter fast i isen på Harkmark i Mandal kommune. Politiet tok kontakt med viltnemda, som skulle prøve å få fuglen løs. Det vites foreløpig ikke hvordan det gikk med den uheldige svanen.

**EVJE OG HORNNES: For mange prikker

13.03** : På riksvei 9 ved Evjetun hadde UP en kontroll der de beslagla førerkortet til en 32 år gammel mann fra Mandal. 32-åringen ble målt til 111 km/t i en 80 sone. Det i seg selv er ikke nok til å miste lappen, men venndølen hadde rett og slett så mange prikker at han oversteg grensen på åtte prikker i løpet av tre år.

**VENNESLA: Kjørte uten førerkort

13.22:** Politiet stoppet en 21 år gammel mann fra Kristiansand, som kjørte bil uten gyldig førerkort. 21-åringen ble stoppet i Torsbyveien, og vil bli anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Kjørte for fort

15.41:** En 20 år gammel mann fra Arendal ble tatt i en laserkontroll på Syrtveitsletta i Arendal. Arendalitten ble målt til en fart på 135 km/t i en 80 sone. 20-åringen fikk førerkortet beslaglagt på stedet.

**LILLESAND: Stjal parabolkort

15.58:** En mann fra Søgne ble tatt da han forsøkte å stjele med seg parabolkortet til hele anlegget på Expert i Senterveien i Lillesand. Den 27 år gamle mannen ble anmeldt for forholdet.

Rygget ned skråning

**KRISTIANSAND: Biltyveri

18.33:** Politiet fikk inn en melding om at det hadde blitt stjålet en bil fra Tveit. Bilen stod med i gang med nøklene i, og en person så da sitt snitt til å stikke av med bilen. Bilen er en blå Audi A4, med kjennetegn PP 57004.