SONGDALEN: Politiet får melding om den første ulykken rundt klokken 16.00. Da har et enslig kjøretøy kjørt ut av veien ved Skinnarsmoen i Songdal.

— Der var det en kvinne og hennes barn som var i bilen, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland.

— Kvinnen skal ha forsøkt å hjelpe barnet med noe, da bilen havnet utfor veien, sier han. Politiet vil opprette sak på den 35 år gamle føreren.

Ny utforkjøring få kilometer unna

Mens politiet var på stedet, kommer det melding om en ny utforkjørsel. Bare noen få kilometer lenger oppe i kommunen har enda en bil havnet i grøften.

— Ja, mens politiet er på den første ulykken, så kommer det melding om en ny en. Også der er det snakk om en enslig bil som har havnet ut av veien, sier operasjonslederen.

Bilen skal ha kommet nordfra, i retning Nodeland. I en sving har føreren mistet kontroll på bilen og fått sladd, før den fikk kontrasladd og havnet i grøften.

Glatt på stedet

De to mennene i bilen får noen kuttskader, og blir fraktet til legevakten for behandling. Føreren skal være en 18-åring fra Øvrebø, mens passasjeren er en 19-åring fra samme bygd.

I utforkjøringen har de knekt to furuer, som har havnet oppå bilen. Lokale personer sier til fvn.no at svingen mennene kjørte ut i blir svært glatt når det regner.