BROKKE: — Vi vil ha aktiviteter for alle aldre. Det blir ansiktsmaling for de minste, og hovedaktiviteten blir ”Brokkespranget”, forteller markedsansvarlig ved Brokke alpinsenter, Jon David Junge, til fvn.no.

Vannbasseng

”Brokkespranget” er et vannbasseng som blir bygget i bunnområdet av alpinsenteret.

— Målet er å ta fart fra bakken og komme seg over vannbassenget på ski. Her er det ikke bare stil og lengde som gjelder, men også bekledning og originalitet som gjelder, sier Junge.

Så her er det altså bare å finne frem kostymet. Junge oppfordrer bedrifter så vel som privatpersoner til å utfordre hverandre.

— Konkurransen blir todelt, med ”storespranget” for de eldste og ”lillespranget” for de minste. For de eldste vil vannbassenget være 15 meter langt, opplyser han.

Punk og hardrock

I tillegg vil det også være ansiktsmaling for de minste. På kvelden blir det fest med konsert av det svenske jentebandet Lady B. Goode og DJ Jagedal i et stort partytelt som rommer opp til 400 personer på alpinsenteret.

— Lady B. Goode er hentet inn fra Stockholm. Bandet regnes som Sveriges beste coverband, og spiller alt fra rock, pop, listemusikk og disco med glimt i øyet. Det blir garantert en uforglemmelig opplevelse når punk og hardrock tolkes på trekkspill. Det blir skikkelig ”Brokke 'n Roll” sier Junge.

17. mai tog på ski

Han tror også på gode forhold i bakken.

— Det er meldt en ny halvmeter med snø denne uka, så det er nesten litt trist at sesongen er over. Det spørs om vi åpner igjen i mai for litt ”sommerski”. Snøen holder nok lenge nok til at vi kan arrangere 17. mai-tog på ski i år, sier han med et glimt i øyet.