KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Baneheitunnelen

KRISTIANSAND: Buss kolliderte med bil bakfra

**SØGNE: Tyver kjørte firehjuling

04.30** To personer kjørte har brutt seg inn hos et bilverksted i Søgne ved å knuse et vindu. De har vært inne i verkstedet og brutt seg inn i to biler som stod parkert på parkeringsplassen utenfor. Det er ikke klart hva de har stjålet. De to personene forsvant på en firehjuling.

**VALLE: Kjørte rundt asfaltarbeidere – mistenkt for promillekjøring

12.49** En bilfører er mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand på Bjørnarå fordi han kjørte nærme asfaltarbeidere som la asfalt. Mannen kjørte en Ford Mondeo. Politiet hadde torsdag kveld ikke fått fatt i mannen.

**KRISTIANSAND: Lot mann uten førerkort kjøre

14.05** En bileier blir anmeldt for å ha latt en person uten førerkort kjøre bilen hans. Bilføreren ble stoppet i Tordenskjolds gate. De involverte mennene er 18 og 20 år og er fra Birkenes.

VENNESLA: Syklist veltet

VEGÅRSHEI: Innbrudd i bolig

I løpet av den siste uka har noen brutt seg inn i en bolig og stjålet blant annet dvd-filmer og en ny vaskemaskin.

MANDAL: Innbrudd i bolig

I tidsrommet mellom i går kveld og i dag morges har noen brutt seg inn i en bolig i Kristiansandveien. Huseier er ikke hjemme og må se på hva som er stjålet siden.

RISØR: Stjal påhengsmotor

En 50 hestekrefters Honda-motor er stjålet fra Åkvåg.

KRISTIANSAND: 16-åring i uhell utenfor politihuset

**KRISTIANSAND: Stjal bil fra bilforhandler

16.26** En rød Volkswagen kassebil med registreringsnummer DH 25544 er stjålet fra Smiths auto mellom i går ettermiddag til i dag.

**KRISTIANSAND: Kjørte inn i parkert bil

14.15** En bilist kjørte inn i en parkert bil i Dronningens gate, rett ved Lundsbroa, uten å stoppe. Bilisten skal ha kjørt en blågrønn Toyota Hiace. Registreringsnummeret skal være kjent for politiet.