GRIMSTAD: Tatt med narkotika

21.21: En bil med tre menn fra Lillesand ble stoppet av politiet på Omresletta. Sjåføren viste seg å være i besittelse av rundt 20 narkotiske tabletter, samt litt hasj. Ifølge politiet ble det også funnet en teleskopbatong i bilen. Alle tre ble anmeldt. Det foreligger ikke mistanke om ruspåvirket kjøring.

**SØGNE: Krasjet i tre

20.20:** En 19 år gammel mann fra Søgne ble anmeldt for uforsvarlig kjøring, etter han krasjet bilen i et tre ved rundkjøringen ved Esso Tangvall. 19-åringen skal ikke ha blitt skadet i kollisjonen.

Garasjeanlegg på Grim ødelagt i brann

VEGÅRSHEI: Vedlager nedbrent

16.23: I løpet av natt til torsdag ble et vedlager med 160 sekker ved ødelagt i brann. Vedlageret sto utendørs og var lagret i to rader. Eieren mistenker at brannen er påsatt. Veden sto forholdsvis nærme en låve, men det er ikke meldt om skader utover selve veden.

**KRISTIANSAND: Rib stjålet på Møvik

13.34:** En mørk rib med hvit glassfiberkant er meldt stjålet fra Møvik. Båten har en blå kalesje, og er utstyrt med en Yamaha-motor med 115 hestekrefter. Båten har registreringsnummer KBB 771. LINDESNES: Sju tatt i fartskontroll

Utrykningspolitiet foretok en fartskontroll mellom klokken 11.30 og 12.45 ved Røberg. Seks sjåfører ble ilagt et forenklet forelegg, og en 24 år gammel mann ble anmeldt etter å ha kjørt i 92 kilometer i timen i 50-sonen. 24-åringens førerkort ble beslaglagt på stedet.

ARENDAL: Blottet seg på bensinstasjon

GRIMSTAD: Stjal tilhenger

08.31 En Tredal-tilhenger med nummer PY 6754 er stjålet fra Bergemoen.

FARSUND: Reddet seg i land etter motortrøbbel

KRISTIANSAND: Innbrudd på Kjøita

08.09 Tyver har rotet en del og prøvd å åpne en safe på Elvebredden kafé og catering på Kjøita. Politiet skal foreta en åstedsundersøkelse på stedet.

KRISTIANSAND: Andre innbrudd på Lund

08.03 Det har vært innbrudd i Nye Tegleverksvei på Lund. Patruljen var på stedet for å finne ut mer om hva som hadde skjedd da fvn.no var i kontakt med politiet.

MANDAL: Innbrudd i container

07.54 Noen har tatt seg inn i en container på Loneheia. Det var verktøy i containeren, men det er ikke kartlagt hva som er borte.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Lund

07.16 Tyver har tatt seg inn på lageret hos Kristiansand transportsenter i Ægirsvei. Det er uklart hva som er stjålet.

MANDAL: Seks mistet lappen på verstingstrekning