**SONGDALEN: Innbrudd

23.13:** Politiet fikk melding 23.13 om innbrudd og mulig grovt tyveri ved barnehagen Tunballen på Nodeland. Et vindu er blitt knust. Ukjent hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND:

00.12:** Flere personer hang ut av vinduene i en svenskregistrert bil i Dronningens gate. En finsk statsborger og to svenske statsborgere ble bøtelagt for manglende bruk av belte.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

00.17:** En svensk mann (33) ble stoppet på en norsk registrert moped. Intox-prøven som ble tatt av mannen var positiv, og han hadde da 0,6 promille.

**ARENDAL: Slagsmål

00.42:** Politiet fikk melding om slagsmål mellom to personer utenfor Fishermans pub i Arendal. Den fornærmede part (23) ble kjørt til legevakt med mulig brudd i øyehulen. Den mistenkte gjerningsmannen (19) ble satt i arresten.

**SØGNE: Slagsmål

00.46:** Politiet rykket ut i forbindelse med slagsmål på Høllen brygge. En person ble kjørt til legevak med skader i armen. En 18-åring er mistenkt i saken.

KRISTIANSAND: Vold opp samboer

Politiet pågrep en mann som er mistenkt for å ha påført samboeren skader i kjeven.

**ARENDAL: Båtfyll 1

01.25:** Båtfører med 0,84 i promille anmeldt. Les mer i egen artikkel.

**ARENDAL: Båtfyll 2

02.06:** Båtfører med 2,02 i promille anmeldt. Les mer i egen artikkel.

**KRISTIANSAND: Båtfyll 3

02.22:** Båtfører med 1,14 i promille anmeldt. Les mer i egen artikkel.

ARENDAL: Bråk ved utested

Politiet måtte ta hånd om en bråkete kar utenfor utestedet Tapperiet i Arendal. Vaktene hadde problemer med å opprettholde ro og orden, og personen ble derfor kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Slått i ansiktet

02.30:** Politiet fikk melding om en dame som angivelig skal ha blitt slått i ansiktet slik at flere tenner løsnet. En mannsperson er mistenkt for å ha utøvd vold mot kvinnen.

ARENDAL: Klammeri

Et utested i Nedre Thyholmsvei i Arendal melder om klammeri. En person dultet borti en annen person med et øl-glass, men ingen personer skal ha blitt fysisk skadet.

**FLEKKEFJORD: Båtulykke

03.12:** En person mistet livet i båtulykke utenfor Flekkefjord. Les mer i egen artikkel.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

03.28:** Meldt om slagsmål i krysset Vestre strandgate / Tollbodgata. To patruljebiler ble sendt til stedet, men ingen slåss da politiet kom til stedet. Det var imidlertid amper stemning på stedet og to engelskmenn ble anmeldt for ordensforstyrrelser på offentlig sted.

GRIMSTAD: Gjest slo til vakt

En gjest skal ha slått til en vakt utenfor Haven brasserie i Grimstad. Politiet rykket ut og kjørte den mistenkte mannen

**KRISTIANSAND: Slagsmål

03.52:** Politiet fikk melding om slagsmål mellom to personer inne på herretoalettet på Havana. En person ble kjørt til legevakten.

**MANDAL: Vold

03.30:** En 34-åring ble utsatt for vold slik at han måtte sy mange sting. Omstendighetene for episoden er ikke klare, men to menn på henholdsvis 18 og 19 år er ført opp som mistenkte hos politiet.

**KRISTIANSAND: Skallet mot politimann

02.40:** En mann skallet mot en politimann på Lund. Les mer i egen artikkel.

**KRISTIANSAND: Vekter løp etter tyv

08.07:** Mann pågrepet etter innbrudd på MX Sport i Vågsbygd senter. Les mer i egen artikkel.

**KRISTIANSAND: Tyveri ved hotell

08.50:** Politiet fikk melding om innbrudd ved 1-2-3 hotell. I løpet av den siste timen skal tyver ha srjålet en bærbar PC fra resepsjonen og en sykkel utenfor.

**FEVIK: Bilruter knust

09.40:** Politiet fikk melding om skadeverk på en lastebil parkert ved en barnehage på Furufjell. Begge siderutene var blitt knust, men ingenting skal være stjålet.