FLEKKEFJORD: Brann på søppelanlegg

**AUDNEDAL: Fikk foten i mopedhjulet

00.05** En 21 år gammel mann ble kjørt i ambulanse til sykehuset i Kristiansand etter å ha fått foten inn i spilene på mopeden han kjørte på Ytre Ågedal.

**SØGNE: Slått av mann

00.25** En kvinne ble tatt hånd om av politiet etter å ha blitt slått av en mann vest i Søgne. Kvinnen fikk noen merker i ansiktet, men ville ikke anmelde episoden.

**KRISTIANSAND: Høylytt fest

00.25** Politiet måtte roe ned en fest på Hånes etter klager fra naboene.

**ARENDAL: Festdeltakere kranglet

00.45** Berusede personer på en fest på Hisøya kranglet og bråkte så politiet måtte roe ned festen.

**GRIMSTAD: Påkjørt elg stakk av

01.10** En elg ble påkjørt på Omresletta ved avkjøringen til Homborsund. Elgen, som var tydelig skadet, stakk av. Viltnemnda ble kalt ut for å spore opp elgen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Hamresanden

01.40** Det var innbrudd i kiosken på Hamresanden resort. To personer som lå på campingplassen er pågrepet.

**GRIMSTAD: Stjal dykkerutstyr

03.05** En ferierende mann fra Stavanger som hadde båten sin i havna meldte om at noen hadde vært i båten og tatt dykkerutstyr.

**KRISTIANSAND: Gikk berserk på campingplass

06.28** Politiet rykket ut med to patruljer da de fikk melding om at en tilsynelatende ruset mann gikk berserk på Roligheden på Lund. Han hadde gjort skadeverk på motorsykler, knust et vindu i resepsjonen og kastet ut kioskvarer. Den 34 år gamle mannen ble pågrepet og satt i arresten. Han var i besittelse av blåvaliumtabletter uten grunn og vil bli anmeldt også for dette.

FLEKKEFJORD: Fant båt i fjæra

En Bow Rider 535 med en 90 hesters Mercury-motor er funnet i fjæra i Hidrasund. Eieren er varslet. Båten var ikke meldt stjålet.

FROLAND: Bilbrann

I løpet av gårsdagen ble to uregistrerte biler på Mjåvann utbrente etter at det startet brann da den ene ble forsøkt startet.

KRISTIANSAND: Båt i nød ved Flekkerøy