KRISTIANSAND: Trafikkuhell

22.41: En bil fikk store skader i fronten etter at bilføreren havnet i autovernet. Les mer i egen sak.

SØGNE: Polakk med kniv

22.25: Politiet fikk melding om en polakk som løp etter en annen polakk med kniv. Flere politibiler og politibåt rykket ut til stedet.

– Det viste seg å være en lommekniv, men han var litt hissig, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt.

De to polakkene skal være arbeidere knyttet til et firma, og deres arbeidsformann fikk roet begge ned. Politiet venter ikke på noen anmeldelse i saken.

VENNESLA: Tatt med narkotika

23.24: En mann (21) fra Vennesla ble pågrepet etter besittelse av mindre mengder narkotika.

SØGNE: Slått i ansiktet

23.34: En person på Flatholmen i Søgne ble slått med en flaske i ansiktet og fikk et kutt i øyeregionen. 19-åringen som ble kuttet blødde kraftig og politiet regner med at det vil komme en anmeldelse i saken. En navngitt 22-åring fra Søgne er mistenkt for ugjerningen.

KRISTIANSAND: Slått ned

00.20: En beruset svenske ble dyttet i bakken av tre personer som angivelig skal ha hatt utenlandsk opprinnelse. Han hadde fått et kutt i leppa og ble kjørt på legevakta med ambulanse for å sy.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ARENDAL: Problemer med kunde

00.24: En taxisjåfør i Arendal hadde problemer med en kunde. En flaske var blitt knust inne i bilen og det ble melding om slåssing og krangling. Politiet ble rekvirert og kunden betalte for rensing av sete. Det er ikke ventet anmeldelse i saken.

KRISTIANSAND: Knuste rute

01.38: En person knuste en rute inne på Rutebilstasjonen i Kristiansand. Em 19-åring ble pågrepet og måtte kjøres på legevakten for sjekk i forbindelse med at han skulle ha blitt skadet da han utførte ruteknusingen.

ARENDAL: Ordensforstyrrelse

02.20: En person ble innbrakt for ordensforstyrrelse ved 7/Eleven i Friergangen i Arendal. Personen reiv og sleit i en annen person og forsøkte å slå. Politiet var i nærheten og så opptrinnet. De kunne dermed pågripe en person.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

02.25: Politiet pågrep to personer for besittelse av blå valium-tabletter i Artellerivolden i natt. Begge erkjenner bruk og besittelse av narkotika.

TVEDESTRAND: Slått ned

02.51: En 42-åring ble slått ned på Dag pub i Tvedestrand og måtte kjøres til sykehus for behandling. En 18-åring er mistenkt for hendelsen.

GRIMSTAD: Slått ned

03.12: En 21-åring ble slått ned ved Kiwi i Storgata i Grimstad. En mistenkt gjerningsmann skal navngitt.

ARENDAL: Slåsskamp

03.53: Det ble meldt om slåssing i Kirkegaten i Arendal. Politiet reiste til stedet og traff en person som blødde kraftig fra nesen. To personer ble kjørt til arresten etter at de skal ha vært aggressiv og truende mot politiet.

SØGNE: Promillekjøring

04.13: Politiet fattet interesse for en Volvo med prøvekjennetegn og stoppet bilen. Det viste seg at bilføreren, en lokal mann (60), var alkoholpåvirket og ble kjørt inn for å ta blodprøve.

KRISTIANSAND: Innbrudd

04.21: Securitas meldte om innbrudd hos Bakke Elektro i Kjosbukta. Døra ved bedriften er blitt knust og et monter tømt.

Politiet har i løpet av natta registrert en rekke oppdrag som er ordnet på stedet eller som kun får mindre etterspill. Disse er utelatt fra vår logg.