Nå begynner Merseyside-laget å nærme seg klubbrekorden fra 1990 med 12 strake seirer. Mot West Ham var det bare rett og rimelig at det ble full pott: Laget har ikke tap for "Hammers" på hjemmebane de siste 33 kampene.Michael Owen er i kjempeform om dagen og ga de 44.048 tilskuerne på tribunen noe å juble for etter 28 minutters spill. Owen kom seg unna to taklinger og sendte ballen forbi West Ham-keeper David James. Ti minutter etter pause la samme mann på til 2-0 i en kamp hvor John Arne Riise fikk spille samtlige 90 minutter.

Etter 12 spilte kamper har Liverpool ni seirer og tre uavgjorte kamper. John Arne Riise og co. har ikke tap på sine siste 17 kamper hjemme på Anfield. Ned til Arsenal på annenplass er det hele sju poeng, men "Gunners" har en kamp til gode og møter London-rival Fulham søndag. Manchester United vant 2-1 over Southampton og ligger åtte poeng etter Liverpool på tredjeplass.

Bunnlaget Bolton gikk på en ny smell, denne gang mot nyopprykkede Birmingham, som vant 3-1. Et annet Birmingham-lag, West Bromwich, tapte 1-2 hjemme på The Hawthorns mot Manchester City.