**GRIMSTAD: Tok kvelertak

02.11:** En dame ble bortvist fra en pub etter å ha tatt kvelertak på dørvakta.

**MANDAL: Støy

03.38:** Det ble meldt fra om støy og høy musikk fra privathus.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd

03.41:** Det skal ha vært innbrudd på Coop Marked på Gyland. Det er ukjent hva som er tatt.

**RISØR: Grovt tyveri

08.24:** Det ble meldt om grovt tyveri fra en bolig i Risørveien. Politiet dro til stedet og foretok åstedsundesøkelse. En dør hadde blitt brutt opp på nybygg under oppføring. Det er stjålet en Hitachi sirkelsag og annet verktøy, og sak opprettes.

**KRISTIANSAND: Knust rute

09.14:** En bil har blitt utsatt for tyveri i løpet av natten i Johan Øydegards vei. Det var knust en rute og musikkutstyr er borte. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Løp fra bil

10.15:** En mann skal ha hensatt en uregistrert bil ved Oddemarka skole og siden løpt fra stedet. En patrulje ble sendt til stedet. De fant en forlatt bil og kartla dens identitet. Eieren ble forsøkt kontaktet, men det er ingen tyverimelding på bilen. Den blir stående i St. Olavs vei.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Pizzabakeren

10.27:** En patrulje dro til pizzaforretningen etter melding om innbrudd i løpet av natta. Det er stjålet penger fra kassa og politiet oppretter sak på forholdet.

**TVEDESTRAND: Stjal dekk

10.48:** Det har kommet melding om grovt tyveri fra en garasje på Valbergheia, der det blant annet er stjålet sommerdekk. Politiet undersøkte åstedet og sak opprettes.

**FARSUND: Flere tatt i kontroll

9.30-11:** På fylkesvei 43 ved Kjørrefjord har UP i nevnte tidsrom avholdt kontroll i 60-sonen.— Det er utstedt fire forenklede forelegg for fartsovertredelse, der høyeste fart var 74 km/t, melder operasjonsleder evd Agder politidistrikt (OPSen) via Twitter.

— To gebyr er utstedt for manglende bruk av bilbelte. Fire kjøretøy fikk mangellapp for tekniske feil eller mangler, legges det til.

**ARENDAL: Tyveri fra bolig

12.14:** En patrulje dro til Engekjærveien etter melding om tyveri fra bolig. Huseier har vært bortreist. Gjerningsmann har kommet inn via åpent/ulåst vindu. Stjålet bunadsølv. Politiet har sikret fingeravtrykk. Sak opprettes.

**ARENDAL: Arbeidsulykke

13.51:** Melding om arbeidsulykke ved Amfi Arena. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Påvirket mopedfører

14.57:** I Elvegata har en politipatrulje har pågrepet fører av moped, etter melding fra et vitne om vinglete kjøring. - Fører er påvirket. Han kjøres til legevakta for utvidet blodprøve og sak opprettes, twitrer OPSen.

**LILLESAND: Minibuss i tunnelen

15.58:** Det står en blå minibuss på E-18 i Songefjelltunnelen vestgående løp og en politipatrulje er på vei til stedet. Senere melder OPSen at bilen ikke står til hinder for øvrig trafikk.

**FLEKKEFJORD: Sto i tunnelen

16.05:** Politiet får inn flere meldinger om en bil som skifter dekk inne i Logatunnelen. Det er ikke satt ut varseltrekant, og en patrulje er dirigert til stedet.

— Bilen har forlatt stedet da patruljen ankommer, melder operasjonssentralen på Twitter litt senere.

**VENNESLA: Råkjøring

16.16:** Melding om råkjøring med moped i området Moseidmoen kommer inn til OPSen. En politipatrulje er sendt til stedet.

**MANDAL: Stjålet moped

16.30:** Det er stjålet en SYM JET moped med kjennetegn PZ8069 fra Husvollen i løpet av dagen.

**MANDAL: Melding om uaktsom kjøring

17.40:** Politiet får inn melding om at flere ATVer og mopeder råkjører på den gamle tomta til Vegvesenet i Daleveien. - En politipatrulje dirigeres til stedet, ifølge en Tweet fra OPSen.

**KRISTIANSAND: Væpnet politiaksjon

19.57:** I forbindelse med en bevæpnet aksjon har politiet pågrepet en person, som forsøkte å slå seg inn i et hus med hjelp av øks.

— Hendelsen fant sted i Vågsbygdveien, og det stemmet at ambulanse ble rekvirert, men så kansellert. En person er tatt med inn, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Miriam Stausland.

Ingen personer skal ha blitt skadd i forbindelse med aksjonen eller foranledningen til politiets aksjon.

— Det har vært noe mekling på stedet. Politiet er nå ferdig på stedet, legger operasjonslederen til.