Tirsdag fikk Klinikk Matis mye kritikk i en reportasje om skjønnhetstilbud til jenter under 13 år. I reportasjen ble det opplyst at dette var et fordelstilbud for Fædrelandsvennens abonnenter. Lesermarkedsdirektør i avisen, Roger Lian, mente dette ikke burde vært et tilbud til abonnentene, fordi avisen ikke ønsker å bidra til "unødvendig press mot barn".

Dette fikk Hagen, og hennes mann og styreleder i Klinikk Matis, Petter Olsen, til å skrive en e-post til Fædrelandsvennen:

"I januar blir Klinikk Matis oppfordret fra ansvarlige i Mediehuset Fædrelandsvennens fordelsprogramtil å tilby en aktivitet som er rettet mot barn. Det blir patetisk, feigt og total ansvarsfraskrivelse med denne type uttalelse", skriver de. I tillegg har Olsen brukt Facebook til å fortelle sin versjon av historien.

Lian sier at han ikke fullt ut deler klinikkens opplevelse av det som skjedde i forkant.

— Men når det er sagt så beklager vi at det har skjedd en feil her. Våre godkjenningsrutiner for hva som skal være med i fordelsprogrammet har sviktet. Dette er en menneskelig svikt som til syvende og sist er mitt ansvar.

— Hva gjør dere nå overfor hudpleieklinikken?

— Vi vil ta et møte og håper å fortsette et godt samarbeid, sier Lian.