Klokka 16.03 ble det meldt om trafikkulykke i Ringlebekkveien på Sødal i Kristiansand. Tre biler har vært involvert i hendelsen, som skjedde i krysset Ringlebekkveien ved Kalkveien.

Traff parkert lastebil

— En Hyundai har kjørt ut fra en parkeringsplass og ut på Ringlebekkveien, samtidig som en Passat kom kjørende. Og den klarte ikke å stoppe for Hyundaien, sier politiførstebetjent Øyvind Hægeland, innsatsleder i Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen.

Denne røde Hyundaien var involvert i den første ulykken til Passaten. Foto: Baard Larsen

— Passaten har lagt for langt til venstre, slik at det har vært et sammenstøt. Hvem som har truffet hvem er usikkert, legger han til.Politiet er usikre hva som har skjedd etterpå, men Passat-en har fortsatt og truffet en parkert lastebil. Ifølge lastebilføreren har lastebilen forskjøvet seg i sammenstøtet..

Tre kjørt til legevakta

Politi, brannvesen og to ambulanser rykket ut til stedet. Det er 30-sone i området.

Den parkerte varebilen ble truffet av Passat-en og forskjøv seg i ulykken. Foto: Baard Larsen

Totalt er tre personer kjørt videre fra ulykkesstedet for legebehandling.— I Hyundaien satt det en person, mens det var en kvinne og et barn i Passaten. Farten til bilene kan jeg ikke si noe om nå, forteller Hægeland.

— Denne ulykken blir en ren forsikringssak, ikke noenpolitisak, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, politioverbetjent Geir Ove Andersen til Fædrelandsvennen.