— Jeg skulle stoppe for en personbil, og så begynte lastebilen å skli. Det var så glatt i bakken, forteller lastebilsjåføren til Fædrelandsvennen.

Sjåføren av denne lastebilen forteller at han skulle stoppe for en personbil, da lastebilen hans skled og havnet i grøfta i bakken på Mjåvann. Foto: Tormod Flem Vegge

Ved 09-tiden fredag morgen havnet han i grøfta i bakken på Mjåvann industriområde. Den uheldige sjåføren hadde kjørt fra Drammen, og skulle hente en bil på Bertel O. Steen, da uhellet var et faktum.

Bilen skled inn i fjellveggen. Der ble den stående bom fast, trolig uten større skader.

Seks timer

Ved 15-tiden fredag hadde mannen ventet seks timer på hjelp fra Viking.

— Jeg tror Viking har mye å gjøre i dag, påpeker sjåføren, som forteller at Viking har vært på stedet, men at de valgte å returnere.

— Veien må stenges for at jeg kan få hjelp. Det er mye trafikk her, busser og store kjøretøy som trafikkerer veien, legger han til.

- Må prioritere

Karl Sigurdsson, daglig leder for Viking Kristiansand, forteller han er klar over lastebilsjåføren som står fast på Mjåvann.

— Årsaken til at sjåføren på Mjåvann må vente, er at vi trenger to store redningsbiler for å få ham løs. Derfor må han vente til disse er tilgjengelige, sier Sigurdsson

— Vi har hatt mye å gjøre i dag, og vi må prioritere de viktigste oppdragene. For øyeblikket har tre brøytebiler kjørt seg fast, og vi gir disse prioritet, forteller han.