Nordstrand Jacobsen ferdig i Molde

Molde (NTB): Tarje Nordstrand Jacobsen blir erstattet av Øystein Neerland i rollen som administrerende direktør i Molde.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

41-åringen forlater Molde etter ti år i jobben. Han fratrer fra stillingen 1. desember. Den tidligere fotballspilleren slutter på grunn av flytting med familien til Bergen. Dette meddelte Nordstrand Jacobsen klubben allerede for 12 måneder siden.

— Det har vært ti inspirerende år med dyktige mennesker rundt meg. Sammen har vi utviklet klubben, skapt begeistring og tilhørighet, og vunnet titler, sa Nordstrand Jacobsen i en pressemelding.

Eliteserieklubben har derfor hatt lang tid på å få klar en erstatter. Til slutt endte Molde opp på Øystein Neerland.

— Tarje har nedlagt en formidabel innsats for Molde Fotballklubb. Vi beklager derfor at han har meddelt at han flytter og fratrer sin stilling. Imidlertid er vi særdeles godt fornøyd med at vi lykkes med å få Neerland til å ta over. Dette er også en trist dag, men vi er glad for at Neerland tar over denne 24-timersjobben, sa styreleder i Molde Fotball AS, Leif-Arne Langøy, på en pressekonferanse onsdag.

Erstatter Neerland er nåværende styreleder i Molde Fotballklubb. Han har vært en del av styret siden 1998 og har spilt over 236 kamper for klubben. 51-åringen sitter også i styret til Norsk Toppfotball og jobber som regiondirektør i Tools. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport