FARSUND: Mistet lappen 23.00: En 20 år gammel kvinne ble stoppet av UP og fratatt førerkortet, etter å ha kjørt i 106 km/t i 60-sonen langs fylkesveg 43 ved Farbrot.

KVINESDAL: Mistet lappen 22.30: En 24 år gammel mann ble fratatt førerkortet, etter å ha kjørt i 94 km/t i 60-sonen på Øyesletta.

Det ble kastet egg og mel utenfor bensinstasjonen. Foto: 03811-tipser

KRISTIANSAND: Russ griset til bensinstasjon

22.30: Russ i en bil har griset til området til Esso Oddemarka, med egg og andre ting, kastet mot en annen russebil.

Daglig leder ved stasjonen er ikke veldig imponert over dette, melder operasjonsleder i politiet.

Hele hendelsen skal være fanget på video, og russebileieren er oppringt av politiet og tilbudt sjansen til å komme å rydde opp etter seg. Og det har bileieren lovet å gjøre.

Onsdag kveld holdt russen på med å rydde opp etter seg.

FARSUND: Fartskontroll

21.30: Politiet har gjennomført fartskontroll ved en 60-sone i Dyngvollveien på Vanse i Farsund. En 23 år gammel kvinne, og en 18 år gammel mann fikk førerkortet beslaglagt.

MANDAL: Vold

20.30: En 37 år gammel mann er pågrepet etter å ha brutt et besøksforbud han hadde mot et butikk i Mandal sentrum. Mannen anmeldes for bruddet, og for vold mot offentlig tjenestemann. 37-åringen er innbrakt til arresten i Kristiansand.

FROLAND: Fartskontroll

20.05: Utrykningspolitiet har hatt fartskontroll ved 50-sonen på Hynnekleiv i Froland. Det er tatt beslag i førerkortet til tre menn på 19, 58 og 60 år. Samtlige er anmeldt. Høyeste hastighet var 88 km.

KRISTIANSAND: Innbrudd

19.54: Det har vært et innbrudd i en hytte ved Rona på Strømsodden. Politiet tror innbruddet skjedde inneværende uke. Politiet skal ha en åstedsundersøkelse sammen med hytteeier i morgen.

KRISTIANSAND: Tyveri og narkotika

18.30: To menn og en kvinne er anmeldt etter butikktyveri på Sørlandssenteret. Det ble også funnet narkotika på kvinnen, som får dette i tillegg på anmeldelsen.

KRISTIANSAND: Narkotika

11.30: En mann er anmeldt for besittelse av narkotika og bæring av kniv på offentlig sted.

KVINESDAL: Brann

08.10: I Kvinesdal var det branntilløp i en garasje. Brannen er slukket, og ingen kom til skade. Årsaken til brannen er enda ukjent. Politiet skal undersøke åstedet i morgen.

ARENDAL: Ordensforstyrrelse

07.30: Politiet har innhentet en mann ved Barbugårdsjordet i Arendal etter flere meldinger om at mannen snoket rundt i området.

LILLESAND: Trafikkuhell

06.50: En person er anmeldt etter å ha kjørt ned et skilt ved Tingsaker i Lillesand. Personen mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

KRISTIANSAND: Bilbrann

06.05: En bil sto i brann på E18 i Timenesbakken. Ingen personer er skadet.

KRISTIANSAND: Fyll

02.05: En person er arrestert etter ordensforstyrrelse ved et utested i Kristiansand sentrum. Personen ble utvist fra utestedet, men forsøkte å komme seg inn bakveien.