VENNESLA: Bilbrann

23.40 : Melding om brann i bil ved Lomeland i Vennesla. En eldre Passat ble nesten helt utbrent. Politiet vet ennå ikke årsaken til brannen. Ingen ble skadet.

MANDAL: Voldtekt

00.22: Se egen sak.

KRISTIANSAND: Angrep vektere

00.29: En mann på 29 år fra Kristiansand gikk til angrep på vekterne på utestedet Havanna i Kristiansand. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelser, og vil få bot.

KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

01.44: En mann på 20 år fra Lillesand lagde bråk på utestedet Leopold i Kristiansand. Han ble innbrakt for ordensforstyrrelse.

SØGNE: 400 tabletter amfetamin

02.09: En mann på 29 år fra Songdalen ble tatt for besittelse av 400 tabletter og bruk av amfetamin. Mannen vil bli anmeldt for dette.

ARENDAL: Fotgjenger påkjørt

02.18: En fotgjenger ble påkjørt i Veslekroken i Arendal sentrum. Det er ingen store personskader, men mannen som ble påkjørt, en 38 år gammen mann fra Grimstad, forteller at han har vondt i beina. Sjåføren var ikke påvirket av alkohol. Bilen er en mørk stasjonsvogn.

KRISTIANSAND: Voldtekt

03.07: Se egen sak.

TVEDESTRAND: Promillekjøring

03.10: En 28 år gammel mann fra Grimstad ble tatt for promillekjøring i Tvedestrand. Mannen ble anmeldt og tatt med for å ta blodprøve. Han var ikke i stand til å gjennomføre blåsetest.

GRIMSTAD: Sprayet med pepperspray

03.30: En 19 år gammel mann ble sprayet med pepperspray i øynene i Grimstad. Mannen ble tatt hånd om av politiet, og kjørt til grimstad politistasjon for å skylle øynene. Mistenkte i saken er en kvinne på 31 år fra Grimstad. Usikkert om saken blir anmeldt.