Trafikken står mandag morgen på Bjørndalssletta i Kristiansand etter en kollisjon i Oddernestunnelen. Foto: Martine Haug Nysether
Det var lange køer på E 18 og sideveiene etter kollisjonen mandag morgen. Foto: Torstein Øen
Alle nødetater ble sendt til Oddernestunnelen etter melding om kollisjon. Foto: Martine Haug Nysether

KRISTIANSAND: — Det har vært et sammenstøt mellom en personbil og en trailer. Det kan se ut som personbilen har prøvd å presse seg inn foran lastebilen, sier politibetjent Vidar Svendsen til Fædrelandsvennen.

Kollisjonen skjedde like før klokken 08. Alle nødetater ble sendt mot stedet.

Sendt til legevakta

Ulykken skjedde inne i Oddernestunnelen i vestgående løp. Personbilen snurret rundt og ble stående mot kjøreretningen etter kollisjonen.

Ifølge politibetjenten kom lastebilen kjørende på E18, mens personbilen kom kjørende i påkjøringsrampa fra Lund og Gimlemoen.

— Lastebilsjåføren kom uskadet fra kollisjonen. Vedkommende som kjørte personbilen har vi ikke snakket med. Hun ble kjørt til legevakt av en privatbilist, enten uskadet eller med lettere skader, forteller Svendsen.

Det var lange køer på E 18 og sideveiene etter kollisjonen mandag morgen. Foto: Torstein Øen

Lange køer— En lastebil har kjørt inn i bakparten på en personbil. Det skal ikke være snakk om alvorlige personskader, opplyser operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

Kollisjonen førte til lange køer i morgenrushet i vestgående retning. Køen stod en periode helt til Varoddbroa, men klokken 08.35 var veien ryddet.