**KRISTIANSAND: Frastjålet bilskilt

07.41:** En bil parkert på Lund er frastjålet kjennetegnene i løpet av natten. Skiltene har registreringsnummer PX 47776. **RISØR: Fant stjålet bil

07.46** : Kontrollerte politiet en bil som skal ha stått parkert på en bussholdeplass på Vinterkjær i lengre tid. Eieren viste seg å være en mann fra Oslo. Da han ble kontaktet av politiet trodde mannen at bilen hans sto parkert i garasjen. Politiet kunne da informere ham om at den sto hensatt i Risør.

**EVJE OG HORNNES:

10.48:** To biler kolliderte front mot front ved Evjemoen. De involverte skal kun ha blitt lettere skadet i kollisjonen.

**ARENDAL: Fotgjenger påkjørt

11.37:** En fotgjenger skal ha blitt påkjørt ved Vinmonopolet. Personen ble kjørt til legevakta med smerter i beina, men skal ikke være alvorlig skadet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

12.21** En 33 år gammel mann ble stoppet av politiet på Hamresanden. Mannen kjørte bil uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Farlige forbikjøringer

13.23** En 39 år gammel mann ble stoppet av politiet i Narviksbakken. Mannen hadde foretatt farlige forbikjøringer i retning sentrum. Mannen blir anmeldt for farlig kjøring.

SØGNE: Bilist stakk av etter påkjørsel

**MANDAL: Pipebrann

15.51** Politiet ble varslet om en pipebrann i Torjusheigate. Brannvesenet ordnet saken.

**SØGNE: Isras

15.39** Politiet ble varslet om at det raste is ut i veien i Trybakkene. En halvtime senere kom samme melding fra Ålefjær i Kristiansand. Veitrafikksentralen er varslet. Verken biler eller folk fikk skader.

**KRISTIANSAND: Kjørte med falske skilter

16.23** En 19-åring og en 18-åring ble stoppet i en bil ved Varoddbroa. Bilen hadde falske skilter. I tillegg blir de to anmeldt for narkotikabruk.

**ARENDAL: Full kvinne

17.13** En kvinne som ble funnet på Barbu ble satt i drukkenskapsarresten da hun var for full til å ta vare på seg selv.

**ARENDAL: Stjal Iphone

18.14** En 21 år gammel mann ble tatt for å stjele diverse varer fra Amfi Arena. Blant annet hadde han stjålet en Iphone.

**ARENDAL: Hasj

22.38** fant politiet to til tre gram hasj på to personer i Arendal sentrum. De ble tatt med inn til stasjonen.