**ARENDAL: Beruset person

00.56:** En beruset person på Tyholmen ble kjørt hjem av en politipatrulje.

**MANDAL: Beruset person

00.57:** En beruset person i Øvrebyen ble kjørt hjem av en politipatrulje.

**KRISTIANSAND: Mistanke om ruskjøring

01.03:** En patrulje stanset en bil med to personer i Jørgen Moes gate. Det ble gjort funn av mindre mengder narkotika. En kvinnelig sjåfør på 35 år ble pågrepet, mistenkt for å ha kjørt i ruset tilstand. Nødvendige prøver er tatt.

**KRISTIANSAND: Beruset person

01.07:** En beruset person i Tollbodgata ble kjørt hjem av en patrulje.

**VENNESLA: Vanskelig person på utested

01.22:** Politiet fikk melding om en vanskelig person på et utested i Vennesla sentrum. Personen hadde dratt fra stedet før politiet kom, men identiteten er kjent. Mannen blir anmeldt.

**SØGNE: Beruset person kantet på sykkel

01.41:** Politiet fikk melding om at en beruset person hadde kantet på sykkel på Tangvall. Personen på sykkel, en 55 år gammel mann, hadde vært bevisstløs et par minutter. Mannen ble avlevert på legevakten.

**KRISTIANSAND: Kvinner pågrepet for dokumentforfalskning

01.45:** To kvinner av utenlandsk opprinnelse ble sjekket av politiet i Markens gate etter mistanke om prostitusjonsvirksomhet og dokumentforfalskning. En av dem ble innbrakt og satt i arrest, mistenkt for dokumentforfalskning.

**ARENDAL: Mann overstadig beruset

01.45:** En 53 år gammel mann på Kanalplassen ble innsatt i arrest. Mannen var overstadig beruset.

**FLEKKEFJORD: Beruset mann gikk i tunnel

01.51:** Politiet fikk melding om at en beruset mann spaserte i en av tunnelene på E 39 vest for Flekkefjord. Mannen ble plukket opp av politiet og kjørt hjem.

**MANDAL: Beruset mann

02.41:** Politiet kom over en beruset, tilsynelatende livløs, mann i Søren Jaabæks vei. Mannen kom etter hvert litt mer til seg selv og ble kjørt av politiet til legevakt. Det er mulig at mannen hadde veltet på sykkel.

**ARENDAL: Forstyrret politiet

02.50:** En mann ble innbrakt fra Syrdalens hjørne og til arresten. Han anmeldes for forulemping av offentlig tjenestemann.

**KRISTIANSAND: Kranglete mann bortvist fra sentrum

03.12:** En beruset mann på 23 år i Markens gate ble bortvist fra Kristiansand sentrum etter å ha opptrådt utagerende og kranglete.

**KRISTIANSAND: Full mann sov på fortauet

03.46:** Politiet fikk melding om at en beruset mann sov på fortauet i Vestre Strandgate. En patrulje vekket mannen. Deretter klarte han seg selv.

**ARENDAL: Lossing i havna forstyrret nattesøvnen

03.36:** Politiet fikk flere klager fra beboere på Tromøya om at støyen fra lasting og lossing i Eydehavn bar over sundet og holdt folk våkne. Mye folk og beruselse i sentrum gjorde at det tok litt tid før politiet fikk sjekket opp i dette. Klokka 04.30 meldte en patrulje fra stedet at det var blitt stille og rolig fra stedet. Politiet opplyser at dersom dette er et gjentagende problem bør de utsatte ta dette opp med havnemyndighetene, kommunen og ledelsen ved politistasjonen for å få klare retningslinjer for hva som må tolereres og ikke.

**AGDER: Festbråk

00-05:** Politiet har fått mange meldinger fra hele distriktet om festbråk fra naboer som holder folk våkne. Politiet opplyser at de har prøvd å sende patruljer til de fleste av disse tilfellene og roet ned mange fester, men har ikke hatt kapasitet til å oppsøke alle grunnet nødvendig tilstedeværelse der mye folk har vært samlet med mange berusede mennesker. Politiet opplyser at det er nødvendig med patruljer tilstede da det fort kan utvikle seg til voldsepisoder.

**ARENDAL: Leteaksjon etter savnet mann (30)

08.22:** Les egen sak

**ARENDAL: Biltyveri

08.51:** En sølvgrå Peugeot Partner med kjennemerke PD27488 ble stjålet fra Gåsehagen i løpet av natta.

**ARENDAL: Biltyveri

09.11:** En sort Nissan Patrol med firhjulstrekk ble stjålet fredag kveld eller natt til lørdag fra Skrubbedalsveien. Bilen har kjennemerke PN98075. **KRISTIANSAND: Råkjøring

11.02:** En 41-åring blir anmeldt etter å ha kjørt i 130 kilometer i timen i 80-sona på E 18 ved Hånes. Førerkortet blir beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Jente skadd i fallulykke på Ansgarskolen

12.31:** Les egen sak

**TVEDESTRAND: — Skadeverk på biler

13.03:** Politiet får melding om at det er utført skadeverk på flere biler på Borøya. Sidespeil er knust og vindusviskere er knekt. Politiet undersøker saken.

**ARENDAL: Kollisjon ved Sletteheia

16.33:**

**TVEDESTRAND: Bilist forsøkte å stikke fra politiet

22.12:** En politipatrulje observerte en bil i høy fart ved Røyseland i Tvedestrand. Bilisten forsøkte å stikke av, men ble raskt stoppet. Førerkortet ble beslaglagt.