**KRISTIANSAND: Fant stjålet tilhenger

00.45:** En stjålet tilhenger ble funnet ved Dvergsnes camping. Politiet tauet inn hengeren.

**GRIMSTAD: Falsk alarm

01.04** : Politiet rykket ut til en innbruddsalarm fra Nymo, Vikkilen. Det viste seg å være en teknisk feil.

**KRISTIANSAND: Kjørte vinglete

03.31:** Politiet fikk melding om en bil som kjørte vinglete på Slettheia. To politipatruljer søkte etter bilen, og fant den utenfor hjemmet til eieren.

**ARENDAL: Roet ned fest

03.48:** Politiet fikk klage på høy musikk fra en hagefest. En patrulje dro til stedet, og festen ble avsluttet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

05.19:** Det har vært et innbrudd i et mekanisk verksted i Hannevika, tilhørende Aker Solutions. Et vindu til kantina er fjernet, og det har blitt stjålet en laptop blant annet.

**ARENDAL: Betalte ikke drosjeregning

06.07:** En drosjekunde ble kjørt fra Grimstad til Saltrød i Arendal, men stakk av fra regningen. En politipatrulje kom til stedet. Kunden ble lokalisert på en adresse i nærheten, men oppgav uriktig personalia. Drosjesjåføren vil anmelde forholdet dersom kunden ikke gjør opp for seg.

**BIRKENES: Stjal bilnøkler

06.53:** Det ble meldt om et innbrudd i et bolighus og stjal et par bilnøkler. Deretter ble en tilhørende blå Honda Civic med registreringsnummer PD27803 stjålet.

**ARENDAL: Biltyveri

11.09:** I tidsrommet mellom klokka 10.30 og 11.09 ble det stjålet en sølvfarget WW Caddy fra Bieveien. Bilen har registreringsnummer PD31540. **FARSUND: Arbeidsulykke ved Alcoa Lista

11.41:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Mann skjøt etter duer med luftpistol

11.59:** Politiet fikk melding om at en mann satt på en benk i Wergelandsparken og skjøt etter duer med luftpistol. Mannen forsvant fra stedet før politiet kom fram.

**BIRKENES: Moped kjørte av veien

15.20:** Politiet fikk melding om en trafikkulykke ved avkjørselen til Tollnes. En moped hadde kjørt av veien og føreren fikk mindre skader. Politiet kjørte til stedet.

**KRISTIANSAND: Politiet hentet vanskelig flypassasjer

16.45:** Avinor meldte om en beruset og vanskelig flypassasjer som oppholdt seg i hallen på Kjevik. En politipatrulje ble sendt til stedet for å roe ned den 36 år gamle mannen. Han ble tatt med til arresten. Mannen var for øvrig også i besittelse av mindre mengder narkotika.

**KRISTIANSAND: Stjåket tilhenger

17.25:** Politiet fikk melding om en stjålet tilhenger fra Tredal med rustne felger og registreringsnummer PD9907. Tilhengeren ble stjålet fra Flaten natt til torsdag.

**KRISTIANSAND: 17-åringer tatt i stjålet bil

17.45:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: MC-fører veltet etter grevling-krasj

19.17:** Les egen sak

**GRIMSTAD: Mann anmeldes for ordensforstyrrelse

19.43** : En politipatrulje plukket opp en overstadig beruset mann som blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Flaskeknusing

19.59:** Politiet fikk melding om en ansamling av rundt 20 unge mennesker hvor det ble knust flasker. Politiet hadde ingen ledig enhet som kunne kjøre til stedet.