**KRISTIANSAND: Mistet førerkortet

00.04:** En politipatrulje stanset og kontrollerte en bilfører. Føreren, en 30 år gammel mann, er mistenkt for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Blodprøve ble sikret, og mannen ble anmeldt for forholdet. I tillegg ble førerkortet beslaglagt.

**SØGNE OG SONGDALEN: Påkjørt rådyr

00.17:** VTS ble kontaktet etter at et rådyr ble påkjørt.

**FLEKKEFJORD: Klage på høy musikk

00.18:** Det kom klager på høy musikk fra området ved skolegården til Flekkefjord Ungdomskole. Politiet kjørte til stedet og roet ned bråket.

**KRISTIANSAND: Ble frastjålet mobiltelefon

03.37:** En person fikk frastjålet telefonen sin som lå på bordet, da vedkommende spiste på et utested i Markens gate. Tyven, en mann, løp fra stedet. Politiet har lett etter mannen, og forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kjørte hjem beruset person

03.46:** Politiet fikk melding om en beruset person i området rundt Trekanten. Vedkommende hadde problemer med å ta vare på seg selv. Politiet kjørte derfor mannen hjem.

**KRISTIANSAND: Bortviste beruset person

03.55:** Politiet måtte bortvise en plagsomt beruset mann fra Jernbanestasjonen.

**VENNESLA: Knuste ruter i bil

05.28:** Politiet fikk melding om at en bil stod parkert i sentrum med knuste sidevinduer. Det var uvisst om noe er stjålet. Bileieren ble varslet, og forholdet anmeldt.

**VALLE: Okse vandret langs veien

05.36:** En okse vandet langs Riksvei 9 like ved hovedinnkjørselen til Valle sentrum. En lokal bonde ble orientert. Han skulle undersøke forholdet nærmere.

**KRISTIANSAND: Støyklage

06.03:** Politiet mottok klage på høy musikk i sentrum. En politipatrulje dro til stedet og gjenopprettet natteroen.

**VENNESLA: Grovt tyveri

06.42:** Politiet fikk melding om at det har vært forsøk på grovt tyveri fra virmaet VEF Entrepenør AS. Adgang forsøkt banet gjennom dør. Forholdet ble anmeldt.

**ARENDAL: Grovt tyveri

07.46:** På Industritoppen har det vært grovt tyveri fra en bedrift. Foreløpig oversikt tydet på tyveri av fire PC-er. Politiet har foretått en åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Tyveri av båtmotor

09.16:** Fra Korsvikkilen ble det meldt om tyveri av en båtmotor. Båten stod på land, og en Yamaha 150 hk 2010-modell ble stjålet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

10.16:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Fratatt førerkortet

12.19:** En 25 år gammel mann fra Kristiansand mistet førerkortet etter å ha kjørt i 92 km/t i 60-sonen på Ålefjærveien.

**KRISTIANSAND: Nektet å vedta bot

12.25:** En bilfører nektet å vedta forenklet forelegg etter å ha blitt målt til 74 km/t i 60-sonen på Ålefjærveien. Bilisten ble anmeldt.

**ARENDAL: Trafikkuhell

12.29:** Politiet fikk melding om en trafikkulykke i Vesterveien. En bil har kjørt av veien og inn i lyktestolpe. Det viste seg at fører er uskadet, men strømførende ledninger må repareres. Agder Energi ble kontaktet.

**KRISTIANSAND: Fører nektet å vedta bot

12.25:** En bilfører nektet å vedta forenklet forelegg for å ha kjørt i 74 km/t i 60-sonen i Ålefjærveien. Føreren blir anmeldt.

**LILLESAND: Bil påkjørt bakfra av lastebil

13.08:** Les egen sak

**FROLAND: Mann truet med å drepe Nav-ansatt

14.32:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Truende beboer ved Natthjemmet

15.52:** Politiet fikk melding fra en ansatt om at en beboer opptrådte truende overfor ansatte og andre beboere ved Natthjemmet. En politipatrulje ble sendt til stedet. En 29 år gammel mann ble bortvist.

**KRISTIANSAND: Mann tatt med hasj på ferjeterminalen

17.52:** Tollvesenet meldte at de hadde stanset en utenlandsk mann (23) på ferjeterminalen som var i besittelse av litt hasj. En politipatrulje kjørte til stedet og beslaglag 3,6 gram hasj, samt brukerutstyr. Mannen ble kjørt i arrest ved Kristiansand politistasjon. Mannen bil bli anmeldt av Tollvesenet.

**ARENDAL: Stanset personbil

21.45:** En pesonbil med to personer blir stanset av politiet. En av passasjerene, en 19-åring, blir pågrepet mistenkt for bruk av narkotika. Mannen blir tatt med til arresten i Arendal.

**RISØR: — Hund skremte barn

21.35:** Det meldes om at en løshund skremmer barn på Saltrød. Hunden, som er sort og hvit og av blandingsrase, blir hentet av Viking.