KRISTIANSAND: — Det har vært umulig for meg å jobbe med normale arbeidsoppgaver denne uka. All tid har gått med på å kommunisere med personer som opplever at den dystre fortiden ved Fiskå skole kommer opp i lyset igjen, sier Øgrey Brandsdal til Fædrelandsvennen.

Hans egen Facebook-vegg har blitt tapetsert av innlegg fra personer som står fram både som tidligere mobbere og mobbeofre. Svært mange har vonde minner fra skoletiden på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet.

— Jeg har aldri sett på maken. Saken har skapt store bølger, og det bare sprer seg. Dersom resultatet nå er at folk kan forsone seg med hverandre, så er jeg svært glad for det, sier Øgrey Brandsdal.

Han forteller at flere av hans tidligere klassekamerater har søkt forsoning med personer de har mobbet og trakassert i tiden de gikk på Fiskå skole.

— Alle som gikk i min klasse og parallellklassene kjenner at dette rører ved en. Alle vet nøyaktig hva som foregikk. Det er mange som har traumer etter det som skjedde. Debatten viser hvor dypt dette stikker, mener Øgrey Brandsdal.