**VENNESLA: 76-åring kjørte av veien

06.08:** Melding om at en bil hadde kjørt utfor Venneslaveien ved Vennesla omsorgssenter og knekt en lyktestolpe. Sjåføren, en 76 år gammel mann fra Søgne, fikk skader i ansiktet og ble kjørt til legevakten for sjekk.

**VENNESLA: Stjal kosttilskudd og penger

07.13:** Melding om grovt tyveri fra treningssenteret Cardio 24 i Lundevegen. I løpet av natta har noen knust et vindu og tatt seg inn i lokalet. Her har de blant annet stjålet kosttilskudd og noen tusen kroner fra kassa. Politiet har vært på stedet, men operasjonsleder Frank Solås har ikke mer informasjon om tyveriet.

**KRISTIANSAND: Blindpassasjer ville til Danmark

07.40:** Color Line oppdager at en blindpassasjer gjemt i en trailer på vei til Danmark. Sjåføren visste trolig ikke om blindpassasjeren. Den 27 år gamle blindpassasjeren var ikke blid, og kom med trusler da han ble nektet å reise. Politiet kom til stedet, og fant ut at 27-åringen er savnet fra en institusjon på Østlandet. Han var også i besittelse av en del gods, inkludert laptop, som politiet vil undersøke nærmere.

**ARENDAL: Liten gummibåt stjålet fra Hove

11.00:** Politiet for melding om at en gummibåt er stjålet fra Hove. Noen skal ha observert to personer kjære av gårde med den åtte fot lange Four season båten, som har en Yamaha-motor med fem hestekrefter. Politiet leter etter båten i sentrale båthavner.