MANDAL: — Til jul skal "Minneboka 3" være ferdig, lover forfatter Aage A. Wilhelmsen. Sammen med Knut Lindseth og journalist Geir Nerhus i Lindesnes avis drar han i gang det tredje bokprosjektet stappfullt med gamle mandalsbilder.

Denne og de to foregående bøkene utgis etter at flere av bildene har stått på trykk i Lindesnes avis, i den populære spalten Minneboken på side 2. — Interessen rundt disse bildene har vært formidabel, og bøkene er Mandal bys historie i rene bilder med litt tekst. Geir Nerhus og jeg velger ut bildene, og Knut Lindseth kvalitetssikrer teksten med riktige navn, årstall og stedsangivelser, forklarer Aage A. Wilhelmsen.

Første utgave på 1000 eksemplarer ble revet ut av butikkhyllene etter en drøy uke. "Minneboka 2" på 1500 eksemplarer er foreløpig ikke utsolgt, og hvor stort opplag siste utgave skal ha er foreløpig ikke bestemt.

— Denne boka skal ha 180-190 bilder, og vi har drøye 3000 å velge mellom. Det hadde vært moro med hele fem bøker i denne serien, men ingen ting er bestemt, sier Wilhelmsen.