Helsepersonell gjør klar en 22 år gammel kvinne for transport med Luftambulansen etter en trafikkulykke på Brokelandsheia. Foto: Tipser
Ulykkesstedet på Brokelandsheia. Foto: Tipser

GJERSTAD: - En rød-brun personbil har kjørt inn i sementklossene som utgjør autovernet, forteller et øyenvitne til Fædrelandsvennen.

Klokken 22.50 fraktes en 22 år gammel kvinne fra stedet med luftambulansen til Sørlandet sykehus i Arendal for videre undersøkelser.

Kvinnen som kjørte ulykkesbilen, ble ifølge politiet undersøkt av helsepersonell på stedet. Sørlandet sykehus opplyser at kvinnen er lettere skadet.

Årsaken til ulykken er ikke klarlagt.

Ikke store skader

Brannvesen, politiet og luftambulanse har vært på stedet, opplyser vitnet til Fædrelandsvennen.

— Uhellet har skjedd på Brokelandsheia, like før innkjøringen til Statoil. Bilen ser ut til å være en Toyota. Høyre side på bilen har fått et trykk i sammenstøtet med autovernet.

Politiet avhører vitner på stedet.

Fædrelandsvennens øyenvitne forteller at han kjørte forbi ulykkesstedet cirka klokken 21.50. 17 minutter før AMK fikk melding om ulykken.

— Det så ikke ut som et ulykkessted. Nødlys var heller ikke satt på, forteller vitnet.

Vitnet mener det så ut som at føreren hadde problemer med dekket på bilen.

Klokken 22.40 slipper politiet trafikken forbi ulykkesstedet i et felt.

Ulykke

Østre Agder brannvesen i Gjerstad og Risør rykket ut for å bistå i redningsarbeidet ved trafikkulykken på Brokelandsheia, melder 110-sentralen på Twitter, men returnerte etter kort tid.

Ifølge politiet er det AMK som melder om trafikkulykken klokken 22.07. — Enslig bil som har kjørt inn i sementklosser/autovern retning vestover ved avkjøring Statoil. Skrensespor på stedet, opplyser politiet på Twitter klokken 22.47.