UDDEVALLA: Siden 2003 har 49-åringen Arendal hatt sin folkeregistrerte adresse i en marina ved kysten utenfor Lysekil og Uddevalla, skriver VG Nett.

Arendalitten har imidlertid ikke bodd der, mener Bengt Jacobsson som eier marinaen.

— Ja, de siste fire-fem årene har jeg fått brev med hans navn og min adresse. I begynnelsen returnerte jeg brevene til adressaten, deretter kontaktet jeg posten for å si at han ikke bodde her, men de leverte ut likevel og da kastet jeg dem bare, sier Jacobsson til VG.

- Har aldri bodd her

Det siste brevet til 49-åringen kom ifølge Jacobsson i fjor.

— Kanskje han har ligget her til kai en sommer, ikke vet jeg. Det som i alle fall er sikkert er at han ikke bor eller har bodd her, sier han.

Skutt og drept

Det var søndag kveld arendalitten ble skutt og drept under en politiaksjon i danske Ålbæk.

Politiet gjennomførte en aksjon mot tre mistenkte narkotikasmuglere fra Norge. Politiet slo til etter lengre etterforskningsarbeid, hvor både norsk og dansk politi har vært involvert.På en pressekonferanse i Danmark mandag formiddag ble det opplyst at den drepte 49-åringen først løsnet skudd fra politiet. En politimann ble truffet av to skudd. 49-åringen ble truffet av fire skudd. Det ble fra politiets side brukt håndvåpen.

— Jeg kan bekrefte at Agder politidistrikt har samarbeidet med dansk politi om denne saken. Utover dette gis det ingen kommentarer, sier lederen av avsnittet for organisert kriminalitet, Leif Vagle til Fædrelandsvennen.

I forbindelse med aksjonen beslagla politiet 250 kilo hasj.