FARSUND: Den tiltalte 22-åringen er tidligere dømt for å ha legemsbeskadiget og drapstruet faren. Han sendte så 11. desember i fjor en sms til faren, der han truet med å fullføre det han ikke klarte for ett år siden. Lister tingrett mener at faren hadde all grunn til å kunne føle seg truet av dette.

Mannen ble 23. november stoppet av politiet, kjørende med tydelig promille. Det ble funnet spor av både amfetamin og metamfetamin i tillegg til alkohol i blodet. Han har i tillegg ikke gyldig førerkort.

Har har også erkjent å ha stjålet et musikkanlegg fra Musikkens hus og oppbevart flere stjålne gjenstander for andre. Det har også blitt funnet cirka 5, gram hasj i leiligheten hans. Alle disse hendelsene skal ha skjedd mellom oktober og desember i fjor.

Han var under prøvetid mens han utførte disse handlingene og derfor får han en fellesdom sammen med dommen han allerede var under som ble avsagt 21. oktober.

Han ble derfor i tingretten dømt til 120 dagers fengsel og betale en bot på 5000 kroner.

Mannen var også tiltalt for å ha oppsøkt og truet besteforeldrene til å utbetale en større pengesum, men de endret forklaring i retten, så mannen ble frifunnet på dette punktet i tiltalen.