**HÆGEBOSTAD: To knuste ruter

02.30** : Politiet fikk melding om at alarmen er utløst i Hægebostad kommunehus. To ruter er knust, men ingenting skal være stjålet, rapporterer operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder politidistrikt.

**GRIMSTAD: Mann uten førerkort

02.58:** En mann anmeldes for kjøring uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Båt stjålet fra båtverksted

07.27:** Kristiansand båt og motor i Andøyveien melder at en båt er stjålet derfra i løpet av natten. Båten er en Uttern d55, med 115 hestekrefters Mercury utenbordsmotor. Båten var inne til reparasjon, og ble stjålet fra bryggeplass.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

09.17** : En bileieranmelder bilen sin stjålet fra en garasje på Hannevik platå. Bilen er en sølv metallic Audi Q5, med kjennetegn PP99028. Operasjonsleder Vidar Neset vet kke om nøkkelen skal ha stått i tenningen.

**MANDAL: Innbrudd

09.49:** EN hytteier melder at noen i løpet av påska har stjålet to motorsager, til en verdi av 12.000 kroner tilsammen.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke

09.56:** En 65 år gammel mann fikk lettere skadet etter å ha kjørt av veien ved avkjørselen til Grim etter Banehei-tunnelen på E18. **VENNESLA: Innbrudd hytte

10.45** : Hytteeiere melder at en gassovn og lampe er stjålet fra ei hytte på Øvrebø, mellom Homstean og Stallemo.

**GRIMSTAD: Tyveri

10.54:** Eierne av klesbutikken Teen Shop anmleder grovt tyveri i butikken i Grimstad sentrum.

EVJE OG HORNNES: Husbrann på Åmland

FARSUND : Bevisstløs etter arbeiduhell

**KRISTIANSAND: Med pulver i bilen

14.07:** En patrulje stanser en bil i Gyldenløves gate. Fører er uten førerkort og patruljen fant pulver i bilen som de tror er amfetamin. 29-åringen er sendt til arresten.

**ARENDAL: Stjålet ATV

14.16:** En ATV og flere sykler er meldt stjålet fra Libru i Arendal.

**ARENDAL: Innbruddstyver tatt på fersken

14.46:** Beskjed om innbrudd på Blåkors-kafeen på Grensen i Arendal. To personer blir tatt på fersken etter å ha tatt seg inn gjennom et åpent vindu. En 34 år gammel kvinne og en 43 år gammel mann er pågrepet av politiet.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj ved festningen

14.46: T** o personer blir tatt mens de tok hasj ved festningen på Tresse. To menn på henholdsvis 20 og 23 år er tatt inn til politistasjonen for bøtelegging.

**SØGNE: Stjålet henger

15.00:** Mellom 30. april og klokken 08.00 onsdag har noen stjålet en tilhenger som slo ved Høllen vest. Tilhengeren har registreringsnummer AU 7958 og brukes til transport av maskiner.

**LILLESAND: Butikktyv

15.10** : Butikken «Hæla i taket» i Lillesand melder at de har tatt en kvinne for å stjele i butikken. Det er også funnet ting i en barnevogn som hun hadde med seg som tyder på at hun har vært innom flere andre butikker i området i tyveriraidet. Varene har en verdi på til sammen rundt 2000 kroner og kvinnen har sagt seg villig til å vedta et forelegg. 35-åringen kan også vente seg en anmeldelse fra butikkeier.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra båt

16.58:** I Hånesbukta har uvedkommende åpnet kalesjen på en båt og stjålet blant annet en bensintank i tillegg til å rote rundt i kabinen. Politiet har mottatt anmeldelse.

MARNARDAL: Trafikkontroll

Mellom klokken 15.00 og 16.30 har mandalspatruljen hatt trafikkontroll på fylkesvei 461 ved Laudal. 40 biler ble kontrollert. Det ble utstedt sju gebyrer for manglende bilbelte, mens én ble anmeldt for kjøring med piggdekk.

**KRISTIANSAND: Frastjålet veske

17.55:** En dame melder at hun har blitt frastjålet vesken på rutebilstasjonen. Gjerningskvinnen skal sitte på et avlukke på toalettet ifølge melder. Den 42 år gamle tyven er en kjenning av politiet og blir fraktet til arresten. Fornærmede får tilbake vesken sin.

KRISTIANSAND: Biltyveri

I løpet av dagen har noen stjålet en 1999-modell Mitsubishi Pajero med registreringsnummer DJ 53929 fra Henrik Wergelands gate.

KRISTIANSAND : Mopeduhell

KRISTIANSAND: Branntilløp i blokk på Lund

MANDAL: Trafikkontroll

Mellom klokken 18.00 og 19.00 har mandalspatruljen hatt trafikkontroll ved Fridtjof Nansens gate i Mandal sentrum. Det ble utstedt ti gebyrer for ikke bruk av bilbelte.

KRISTIANSAND: Mopedtyveri

Mellom klokken 08.00 og klokken 15.00 har noen stjålet en Rieju moped med registreringsnummer AZ 3542 fra Gyldenløves gate i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Gjenfunnet stjålet båt

Det er funnet igjen en stjålet Ibiza 20 båt med 150 hestekrefter ved Fredriksholm festning i Vågsbygd. Båten ble stjålet mellom 27. april og 1. mai ved Narviga. Eier er kontaktet.

LILLESAND: Til sykehus med hodeskader etter sykkeluhell

**VENNESLA: Nektet å stoppe

21.35:** En mopedist nekter å stoppe for UP i Vennesla. Mopeden som trolig er trimmet, blir funnet ved en skogsvei noe senere og avskiltet. Den 17 år gamle mopedisten fra Vennesla er kjent for politiet og kan vente seg en reaksjon.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

21.39:** En bil ble meldt stjålet fra Spicheren treningssenter. Ikke lenge etter kommer en patrulje over bilen som virker like hel. Melder har dermed fått den tilbake.

SØGNE: Rebelsk institusjonsungdom

Politiet må ut for å bistå barnevernet med en rebelsk beboer på en barnevernsinstitusjon. Den 14 år gamle gutten virker ruset og må roes ned. Institusjonen har fått inn ekstra mannskap for å holde gutten under kontroll.

RISØR: Kvinne jaget ut av leiligheten av full mann

ROGALAND: Barnevernsjenter skjøt mot politiet

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

22.39:** En politipatrulje stopper en bil ved Shell-stasjonen på Vige. Bilisten kjører uten førerkort og blåser i tillegg over lovlig grense på promilletesten. Bilføreren blir tatt inn til utvidet blodprøve.