**KRISTIANSAND: Kranglete gjest

00.51:** Politiet bortviste en gjest som hadde vært kranglete på et utested. Dørvaktene på stedet vurderer å anmelde gjesten.

**KRISTIANSAND: Beruset båtfører

01.43:** En mannlig båtfører som var beruset ble stanset ved Tømmerstø. Nødvendig blodprøve ble tatt, mannen ble bortvist og senere satt på frifot.

GRIMSTAD: Bryggebrann

En sigarett kan ha antent en brann på Dampskipsbrygga i Grimstad. Brannvesenet og politiet rykket ut. Ingen stor skade på brygga.

**KRISTIANSAND: Båt i nød

03.10:** En båtfører melder å ha kjørt på et skjær i Kvåsefjorden. Båten tok ikke inn vann, men det var dårlig vær i området. Hovedredningssentralen ble varslet og sendte ut redningsskøyte. Politibåten ble også kalt ut. Båten ble lokalisert og slept i land. Ingen personer kom til skade, men det er mindre skader på båten.

**SONGDALEN: Mann med kniv

03.16:** Det ble meldt om en mann som satt på taket av en bil ved Shell 7/Eleven på Rosseland med en kniv i hånda. Mannen forsvant, men forholdet anmeldes muligens.

**ARENDAL: Fyllekjøring

03.23:** En full mann ble stanset da han kjørte en personbil i Arendal sentrum. Mannen måtte avlegge blodprøve på legevakta og blir anmeldt.

**FARSUND: Husbrann

04.15:** Les mer i egen sak.

**SØGNE: Innbrudd

05.13:** Kristiansandsregionen brann og redning rykket ut til Søgne rådhus på en automatisk brannalarm. På stedet kom de over en person som hadde gjort innbrudd på stedet. Politiet rykket ut og pågrep mannen. Det er gjort omfattende skadeverk innvendig i bygget. Mannen er satt i arresten og straffesak er opprettet. Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: Bil utfor veien

08.34:** En bil med bil på henger har kjørt utfor ved Dypvåg i Tvedestrand. Begge bilene var stjålet. Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Tre veltet over bil

09.42:** Politiet rykket ut etter melding om at et tre hadde veltet over en bil på veien mellom Vennesla og Øvrebø, på Drivenesheia. Føreren skal ikke ha blitt skadet.

**ARENDAL: Steinblokk knuste utedo

11.33:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Tre falt over to biler og en campingvogn på Roligheden

11.40:** Brannvesenet ryddet opp etter at et tre falt over og skadet to biler og en campingvogn. Les egen sak.

**ARENDAL: Trafikkuhell

18.22:** En BMW har kjørt inn i en Toyota bakfra. Det ble kun mindre materielle skader i kollisjonen.

**GRIMSTAD: Surfer funnet i god behold etter leteaksjon

13.39:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Stjal smykker

18.35:** Det ble meldt om innbrudd i Kristins vei. Ifølge første melding til politiet var det rotet i huset og smykker skulle være stjålet. Politiet melder senere på kvelden at det ser ut til at ingenting er stjålet.

**MANDAL: Stjal båt

21.02:** En rød Holse Summer Fun med en 9,9 hesters Yamaha-motor er stjålet fra Langøy. Båten er 13,5 fot og har registreringsnummer LBH 094. **KRISTIANSAND: Skadeverk

21.42:** Politiet fikk melding om at fire ungdommer utførte skadeverk på to uregistrerte biler.

**SØGNE: Festbråk

22.00:** Politiet fikk flere meldinger om fyll og festbråk. En patrulje rykket ut og dempet urolighetene.

**GRIMSTAD: Kjørte båt ulovlig

22.21:** En 15-åring ble anmeldt for å ha kjørt ei 14 fots jolle med 30 HK påhengsmotor. Gutten kjørte også for fort i Indre havn, hvor fartsgrensen er fem knop.

**GRIMSTAD: Arrestert for ordensforstyrrelse

23.11:** En beruset person oppførte seg vanskelig på Nytelsesfestivalen. Vedkommende ble pågrepet og satt i arresten for ordensforstyrrelse.

**TVEDESTRAND: Slukket bål

23.46:** Østre Agder brannvesen avdeling Tvedestrand rykket ut til skogen ved Fjærkleiven etter melding om mulig krattbrann. Brannvesenet slukket et bål på stedet.