ARENDAL: Innbrudd

0013: Politiet får inn en melding om at det har vært innbrudd i en møtesal på Skanska AS i Arendal. Herfra er det stjålet en videoprosjektor. Politiet vil undersøke saken videre over helgen.

MANDAL: Fyllekjørte i lyktestolpe

GRIMSTAD: Mindreårige som drakk

0100: En gjeng med 16-17-åringer står utenfor Go Biten kiosk i Grimstad. Det var en del drikkevarer innvolvert, som politiet beslagla. I tillegg har de tatt kontakt med foreldre.

KRISTIANSAND: Falsk legitimasjon

0125: To 17 år gamle jenter prøver å komme seg inn på Leopold ved hjelp av falsk legitimasjon. Det klarte de ikke, og politiet tok tak i de to jentene, som vil bli anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Innbrudd i bil

0130: Politiet får inn melding om innbrudd i en bil i Svinoddveien i Arendal. Bilen har fått knust en rute, og et navigasjonssystem er stjålet.

GJERSTAD: Promillekjøring

0150: En bil kjører av veien på Gryting i Gjerstad. Det er ikke snakk om personskader, men politiet mistenker at føreren, en 19 år gammel mann fra Gjerstad, kjørte i påvirket tilstand. Han ble kjørt til legevakten i Arendal for blodprøve, og blir nå i morgentimene avhørt av politiet.

KRISTIANSAND: Knuste ruter

0150: En 23 år gammel mann fra Kristiansand knuser ruter i krysset Markens gate og Kristian IVs gate. I tillegg til å ha knust ruter på Panduro hobbyforhandler, forsøkte mannen å bryte seg inn på Vera Pizza. Politiet beskriver mannens oppførsel som rimelig krakilsk, og han blir innbragt av en politipatrulje.

MANDAL: Bråk på Herr Redaktør

0219: En 22 år gammel mann fra Kristiansand steller i stand bråk på Herr Redaktør i Mandal. Han blir innbragt av politiet, og roer seg da ned. Politiet bestemmer seg derfor for å kjøre bråkmakeren hjem. 22-åringen kan forvente seg en anmeldelse fra Herr Redaktør.

RISØR: Promillekjøring II

0229: I Risør stopper politiet en 30 år gammel Risørmann for kjøring med promille på cirka 1,4. Sjåføren hadde heller ikke førerkort.

ARENDAL: Gikk på feil do — fikk bråk

KRISTIANSAND: Innbrudd på personlarom

0420: Politiet får beskjed fra Hotell Caledonien at i løpet av natta har noen tatt seg inn i personalgarderoben på hotellet. Der har de brekt opp flere av skapene til de ansatte på hotellet, og rota rundt. Det er fremdeles for tidlig å si hva som ble stjålet.

SONGDALEN: Promillekjøring III

0440: Politiet pågriper en 18 år gammel mann fra Nodeland for promillekjøring ved Hydro Texaco Rosseland i Songdalen. Føreren skal ha hatt en promille på cirka 0,5, og er anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Papirbrann

0550: Brannvesenet melder om brann i Kristian IVs gate 93 i en trappeoppgang. Inne i oppgangen finner de papirer på en benk som det er satt fyr på, og noe av papiret har brent opp.

  • Det er jo litt skummelt, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Børge Steinsland.

ARENDAL: Fant søppelposer

1140: Politiet får inn melding om at det ligger søppelposer i veibanen ved Ytre Longum i Arendal. Da politipatruljen ankom stedet fant de ut at innholdet i posen kunne stamme fra Nesheim skole. Når politiet sjekker skolen, viser det seg at det har vært innbrudd der.

**ARENDAL/ LILLESAND: Tips om promillekjøring

16.22 og 16.37:** Politiet fikk først melding om at noen fyllekjørte med bil fra Lillesand til Kristiansand. Litt seinere fikk de tips om at det samme hadde hendt i Arendal. Politiet lyktes ikke å finne promillekjørerne.

**GRIMSTAD: Råkjører havnet i grøfta

18.19:** En 19 år gammel mann fra Grimstad mistet sertifikatet etter at han hadde råkjørt på Fevik. Mannen forsøkte å kjøre forbi en bil, men mistet kontrollen og havnet av veien. Ifølge politiet var det åpenbart uforsvarlig kjøring som var årsaken til at det gikk som det gikk. Ingen ble skadet i utforkjøringen.