EVJE: Natt til torsdag mottok politiet flere meldinger om slåsskamper utenfor Terrassen Pub og Hydro Texaco i Evje sentrum.

Innehaver og eier av Terrassen Pub, Colin Morgan, ble svært overrasket da han hørte om bråket i dag.

— Dette var helt ukjent for meg til jeg leste det på nettet, sier han.

Morgan var tilstede på puben fra klokken sju om kvelden, til tre om natten. I løpet av den tiden la han ikke merke til noe bråk.

— Litt småknuffing var det vel, det er jo ikke til å unngå. Men jeg så ikke en eneste slåsskamp i løpet av kvelden. Det var en av de ansatte som sa hun hadde sett noe blodflekker i en undergang i dag tidlig, men det er alt, sier han.

Ikke snakket med politiet

Politiet så Morgan heller ikke noe til.

— Nei, jeg leste at de har vært her, men jeg så de ikke. Ikke har jeg snakket med dem etterpå heller.

Hvordan var stemningen inne på puben i går?

— Som den pleier å være. I går var det masse folk og stemningen var bra. Jeg så ingen ikke noe krangling hvert fall.

Mange tilreisende

Ifølge Morgan var det spesielt mye folk i Evje sentrum denne kvelden.

— Det var folk fra overalt, ikke bare Evje. Det var til og med folk fra Kristiansand her.

Dølen, som ligger tvers over veien, hadde dansearrangement i går kveld, og er noe av grunnen til at folk kom langveis fra. At de to utestedene ligger såpass tett, gjør også at veien mellom utestedene tas i bruk av gjestene.

— Folk sitter i skråningene og i bilene og drikker. Jeg kan kontrollere det som skjer inne på puben, men ikke det som skjer utenfor.

Merket lite til slåssingen

Heller ikke Anni Strømnæss ved Hydro Texaco så noe til slåssingen som skal ha foregått på utsiden av bensinstasjonen.

— Vi hadde så mye å gjøre på jobb, så vi merket ikke noe særlig til hva som foregikk utenfor. Men det var to-tre stykker som kom innom for å vaske av seg blod. Politiet spurte hva vi hadde sett, men jeg tror ikke vi var til videre hjelp, sier hun.

I alt ble tre personer slått til i løpet av kvelden. To av dem måtte på legevakten med diverse brudd og kuttskader. Politiet har sikret seg video-opptak fra bensinstasjonen, hvor en av slåsskampene fant sted.