FLEKKEFJORD: En fire år gammel gutt døde mandag kveld av skadene han pådro seg i en traktorulykke på en gård vest for Flekkefjord.

Fireåringen ble innlagt med kritiske skader mandag ettermiddag, og klokken 21.00 melder Stavanger Universitetssjukehus at guttens liv ikke sto til å redde.

— Han har klatret opp på en traktor som stod parkert og har på ett eller annet vis kommet i klem mellom traktoren og hengeren. Det er uvisst hvor lenge han har vært fastklemt, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

Ulykken fant sted på guttens hjemsted, en gård vest for Flekkefjord. Det var guttens far som oppdaget fireåringen og som fikk hjulpet ham løs fra traktoren.

Gutten ble sendt til Stavanger universitetssjukehus, hvor han ble lagt i respirator og operert.

— Han har pådratt seg kritiske klemskader og ligger nå i respirator på intensivavdelingen. Tilstanden er ustabil, sa seksjonslege Eldar Søreide til fvn.no tidligere på kvelden.

Det skal ikke være andre personer involvert i ulykken.

Operasjonsleder Børge Steinsland opplyser at politiet først ble varslet gjennom media, og selv har måttet orientere seg om det som er skjedd.

Fvn.no kommer tilbake med mer.